Μάκης Ιωαννίδης

ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Ημίθεου

Η πιο ιστορική ομάδα της Ελλάδας βιώνει τις χειρότερες καταστάσεις που θα μπορούσε να υποστεί. Η ομάδα έπεσε σε λάθος χέρια , με έναν άνθρωπο που γνώρισε την αγάπη του κόσμου, αλλά κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα. Οι φίλαθλοι βρέθηκαν ξεκάθαρα από την αρχή και ζήτησαν μόνο ένα πράγμα. Να λέει την αλήθεια. Άλλωστε δεν έχει κανέναν άλλο ρόλο μέσα στην ομάδα, παρά να βρίσκεται στην κερκίδα και να υποστηρίζει τον Ηρακλή. 

Το καμπανάκι ο μεγαλομέτοχος το έστειλε όταν ήρθε λέγοντας ότι «Ούτε η μάνα μου δε γνωρίζει τι δουλειά κάνω» αλλά τότε όλοι θέλησαν να το καταπιούν , αφού προείχε η επόμενη μέρα. Σταδιακά η αποκάλυψη δεν άργησε να υπάρξει και έτσι η κατάσταση άλλαξε άρδην. Ο Παπαθανασάκης αυτοεξορίστηκε στην Αθήνα, αφού το κλίμα στην Θεσσαλονίκη δεν τον σήκωνε και όλοι είχαν την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αποχωρήσει από την ομάδα, αφού δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 Ο Ηρακλής μπήκε σε κώμα, αφού δεν υπήρχε καμία οικονομική βοήθεια. Όλα έδειχναν ότι ο υποβιβασμός και η διάλυση θα ήταν το πιθανότερο σενάριο. 

Ο κόσμος όμως και οι παίκτες είχαν διαφορετική άποψη και το πίστεψαν. Δεν έμειναν όμως μόνο σε αυτό, αφού κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Έτσι αγωνιστικά ο Ημίθεος σχεδόν τα έχει καταφέρει.

Αυτό όμως έκανε τον μεγαλομέτοχο να αναθαρρήσει και να αρχίσει πάλι λανθασμένες τακτικές και κυρίως να αφήσει γυμνή την ομάδα, την στιγμή που είναι πολύ πιθανό να συγκεντρώσει πυρά από πολλές πλευρές. Ο καναδός βλέπει ότι η παραμονή της ομάδας θα τον κρατήσει και τον ίδιο ζωντανό , με τα έσοδα στην επόμενη περίοδο να είναι αυξημένα.

Είναι ξεκάθαρο όμως ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί και η πορεία του Ημίθεου θα είναι προδιαγεγραμμένη αν καταφέρει να μείνει στη Σούπερ Λίγκ και μετά την διαδικασία της αδειοδοτησης. Ηρακλής και Παπαθανασάκης δεν μπορούν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Πρέπει να καταλάβει ότι και ο ίδιος θα έχει μεγάλο όφελος να αφήσει την ομάδα, αλλά και ο Ηρακλής που όπως διατείνεται αγαπάει θα βρει ευκολότερα τον δρόμο του. Για αυτό και όλοι εύχονται σήμερα την Επ- Ανάσταση του Ηρακλή! 

Most Popular

To Top