Διάφορα σπόρ

ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση: «Με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους για την ΠΑΕ Ηρακλής»

Μπορεί η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής να τονίζει καθημερινά ότι όλα είναι… «καλά», ωστόσο οι αντιδράσεις συνεχίζονται…

Συγκεκριμένα εδώ και αρκετό καιρό ο κόσμος του Ηρακλή έχει κάνει ξεκάθαρη την θέση του αναφορικά με την διοίκηση των Καγιούλη – Παπαθανασάκη.

Σήμερα, ήρθε ακόμα ένα «χτύπημα» για την διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, με το τμήμα πινγκ-πονγκ των των «κυανόλευκων» να βγάζει μια… επική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της αγωνιστικής δράσης το διήμερο 28 και 29 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευσίνας, η ομάδα θα συμμετάσχει σε 3 αγώνες στην προσπάθειά της να διατηρήσει μια αξιοπρόσεκτη προσπάθεια στο δρόμο για την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη 2η θέση στην υψηλότερη κατηγορία της Ελλάδας και μοναδικός σκοπός είναι να διατηρηθούμε μέσα στις 4 πρώτες.

Βλέποντας τα όσα συμβαίνουν στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ και ειδικότερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, οι παίκτες της ομάδας πινγκ πονγκ θα αγωνιστούν με μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους. Η εικόνα της σύλληψης του φιλάθλου η οποία καταπατάει όλα όσα πρεσβεύει ο ΗΡΑΚΛΗΣ και όσα έχει καταγράψει η Ελληνική ιστορία από μέλη, φιλάθλους και αθλητές του συλλόγου, είναι πλέον χαραγμένη στη μνήμη μας και η λύπη που μας προκαλεί είναι τεράστια. Λυπόμαστε για το ανύπαρκτο ήθος της διοίκησης. Για τα ψέματα. Για την ανικανότητα. Για τις σκοπιμότητες. Για την καταστροφή που εσκεμμένα προκαλεί. Για τις ειρωνικές ανακοινώσεις.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν και θα είναι πάντα ο κόσμος του και οι αθλητές του. Ο κόσμος που γέμισε το Ιβανώφειο το Σάββατο και η ομάδα-οικογένεια που «γύρισε» τον αγώνα. Η Ελληνική ομάδα που κέρδισε στο κλειστό της Μίκρας. Όλα τα τμήματα μικρά και μεγάλα που αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα και οι γονείς που έχουν ως πρώτη επιλογή για το παιδί τους τον ιστορικό αυτό σύλλογο. Όλοι αυτοί είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Μόνο αυτοί.
Σεβασμός στη φανέλα
Σεβασμός στον αθλητή
Σεβασμός στον αντίπαλο
Σεβασμός στον φίλαθλο

ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι άλλωστε..

Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Most Popular

To Top