Μπάσκετ

Επίσημα Χείλαρης, αλλά και μια έκπληξη, για τον Ηρακλή!

xeilaris  

Η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή και το Δ.Σ ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χείλαρη. Ήταν ένα φλέρτ μηνών που τελικά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τους «κυανόλευκους», καθώς ενισχύονται με έναν πολύ καλό παίκτη για τις θέσεις «4» και «3».

Ο Δημήτρης Χείλαρης είναι 25 ετών, έχει ύψος 2,04 μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Πέρυσι συμμετείχε με την ομάδα του Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.  Το 2012 ψηφίστηκε ως ο καλύτερος «νέος» αθλητής στην Α2 κατηγορία, ενώ το 2006 φόρεσε την φανέλα της εθνικής Ελλάδας U16. Φέτος ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας των Ενόπλων που πήρε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Ο Ηρακλής δεν θα σταματήσει όμως στον Χείλαρη. Εφ’ όσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τότε είναι έτοιμος να προσθέσει έναν ακόμη παίκτη στο ρόστερ του για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο. Αυτό όμως θα γίνει μόνο στην περίπτωση που ο «Τίγρης» κρίνει ότι χρειάζεται, αφού θέλει να δει την ομάδα και με τον Χείλαρη μέσα και γενικά πως ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες. Ο αγώνας στο Ψυχικό είναι «κλειδί», αλλά όχι και «καταλύτης», ενώ μετά η ομάδα έχει ρεπό και θα έχει έτσι χρόνο να «δεθεί» ακόμη περισσότερο, ενόψει ενός ακόμη δύσκολου αγώνα εκτός έδρας με το φαβορί για την άνοδο, ομάδα της Κύμης.

Most Popular

To Top