Βόλει

Επίθεση Καλαϊτζίδη σε Κοντονή

 

logoΔεν άφησαν αναπάντητο το πρόστιμο που δέχτηκε η ομάδα βολλει του Ηρακλη και εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής :

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ Ηρακλής:

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ!

Με μεγάλη μας έκπληξη παραλάβαμε χθες την απόφαση σας με την οποία μας επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ, για εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα στις 05/12/2016 με αντίπαλο την ομάδα του ΑΡΗ.

Θα θέλαμε λοιπόν με αφορμή τη συγκεκριμένη επιβολή ποινής προς το σωματείο μας να σας επισημάνουμε τα εξής:

1) Θεωρούμε ότι το ύψος του προστίμου είναι εξωφρενικό για το άθλημα του Βόλεϊ και εξοντώνει οικονομικά την ομάδα μας.

2) Από πότε ένα φτύσιμο σε παίκτη ονομάζεται ‘’Εκτεταμένα Επεισόδια’’ ; Αλήθεια οι «Άσχετοι» του Υπουργείου που εισηγούνται σε σας αυτές τις ποινές είδαν το βίντεο του αγώνα για να έχουν ίδια άποψη; Και εξηγούμαστε κατά την διάρκεια του 4ου σετ και ενώ το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας μας ο πασαδόρος του ΑΡΗ, Χαριτωνίδης Ιωάννης αμφισβητώντας την απόφαση των διαιτητών, κλώτσησε την σκάλα και εξύβρισε χυδαία τον Α’ Διαιτητή. Αλήθεια ξέρεται με βάσει κανονισμών τι έπρεπε να κάνει ο Διαιτητής ; Να του πάρει το δελτίο, να μη συνεχίσει τον υπόλοιπο αγώνα και να τιμωρηθεί τουλάχιστον με (3) αγωνιστικές . Περιέργως όμως ο Α’ Διαιτητής (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) και ο κομισάριος του αγώνα (ΚΑΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ) γνωστοί και οι δυο στο πανελλήνιο για τα φύλα συναισθήματα τους προς την ομάδα του ΑΡΗ δεν κάνουν το παραμικρό (αφού αν αποβάλουν όπως όφειλαν τον κ. Χαριτωνίδη, η ομάδα του ΑΡΗ θα έμενε χωρίς πασαδόρο καθώς ο δεύτερος ήταν μικρός και άπειρος). Μετά από 2΄ ( λεπτά ) ο αθλητής του ΑΡΗ με τον αριθμό 18 (ΤΖΕΛΑΤΙ) πηγαίνοντας προς το μέρος των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ κάνει άσεμνη χειρονομία προς αυτούς με αποτέλεσμα να δεχτεί το ‘’φτύσιμο’’ από τον οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ. Όσο για τον πλαστικό κάδο σκουπιδιών ύψους 20 εκατοστών που αναφέρεται, έπεσε μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, τουλάχιστον 10 μέτρα μακριά και από τον Διαιτητή και τους Αντιπάλους παίκτες. Και τα δυο περιστατικά τα είδε όλη η Ελλάδα μέσω της Nova, αλλά όλως περιέργως δεν τα είδαν ο Διαιτητής και ο Παρατηρητής.

3) Ρωτάμε λοιπόν οι συγκεκριμένοι κύριοι ( Αθλητές- Διαιτητής- Παρατηρητής ), θα τιμωρηθούν ως υποκινητές επεισοδίων; Γιατί αν δεν τιμωρηθούν θα μας επιτρέψετε να πιστεύουμε ότι για όλα τα κακώς κείμενα του Ελληνικού Αθλητισμού φταίει πάντα ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κόσμος του, αφού όλως τυχαίως πάλι μόνο ο ΗΡΑΚΛΗΣ τιμωρείται, ενώ σε άλλα γήπεδα έγιναν πολύ χειρότερα συμβάντα στη διάρκεια της Αγωνιστικής χρονιάς.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι όταν τιμωρήσετε με την ανάλογη ποινή αυτούς τους οποίους εμείς θεωρούμε Υποκινητές των επεισοδίων, τότε κι εμείς θα πληρώσουμε το πρόστιμο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν προτιθέμεθα να το πληρώσουμε, όποια κι αν είναι η ποινή για την ομάδα μας.

Υ.Γ Το βίντεο του αγώνα στη διάθεση σας όποτε μας ζητηθεί. Περιμένουμε να επανεξετάσετε το θέμα.

Με εκτίμηση προς το πρόσωπο σας ο Πρόεδρος του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗΣ πετοσφαίριση 2015 Καλαϊτζίδης Πρόδρομος

Most Popular

To Top