Μπάσκετ

Επέστρεψαν τα χαμόγελα

iraklis_basketΕπέστρεψαν τα χαμόγελα στον Ηρακλή μετά την σημαντική νίκη της ομάδας μέσα στο Λαύριο. Οι «κυανόλευκοι» απέδειξαν πως οι δυνατότητες τους είναι για πολύ παραπάνω σε σχέση με τις ανόητες ήττες που έκαναν στους προηγούμενους αγώνες από σαφώς υποδεέστερες ομάδες και στόχος τους είναι να τελειώσουν τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Για τον αγώνα ο γενικός αρχηγός της ομάδας Αντώνης Σαμαράς τόνισε χθες το βράδυ στην εκπομπή «MetroBasket» του «Αθλητικού Μετρόπολις». «Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, η εμφάνιση μας ήταν εκπληκτική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπου όλοι δεινοπαθούν για να περάσουν. Παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και πιστεύω ότι αν δεν είχαμε κάποιες ατυχίες και στο ξεκίνημα της χρονιάς με τραυματισμούς και μετά μια κοιλιά στην απόδοση μας σε κάποιους αγώνες, θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία, απ’ την 5η θέση που είμαστε τώρα».

Ο Ηρακλής όμως κινδυνεύει να παίξει και πάλι κεκλεισμένων των θυρών, αφού κλήθηκε σε απολογία για τα όσα έγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με τους Ίκαρους Σερρών, και μάλιστα επειδή είναι υπότροπος μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 3 αγωνιστικές! Παράλληλα έχει κάνει ένσταση για το καλάθι του Τσότσου στον ίδιο αγώνα, όπου ο Σαμαράς υπογράμμισε πως ο Ηρακλής έχει τύχη δικαίωσης!

 

«Στο παιχνίδι με τους Ίκαρους το καλάθι μετράει κανονικότατα. Κάναμε ήδη την ένσταση, καθώς όπως κοινοποιήσαμε και παντού αν παρατηρήσει κάποιος τι συνέβη, πρώτα μπαίνει η μπάλα και μετά χτυπάει η κόρνα. Κακώς δεν μέτρησε το καλάθι. Για αυτό το παιχνίδι και αυτό το σφύριγμα υπήρξαν μερικές βρισιές και μας έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Έχουμε απολογία την Δευτέρα και κινδυνεύουμε να παίξουμε χωρίς κόσμο εξαιτίας μιας απόφασης. Δεν μπορεί πάντα να την πληρώνει η ομάδα και ο κόσμος της. Κάναμε όλες τις πράξεις που έπρεπε και τώρα περιμένουμε την επιτροπή. Το καλάθι είναι εγκυρότατο και πιστεύω πως θα δικαιωθούμε».

Ικανοποιημένος για τη νίκη ήταν και ο Στέφανος Πέρκος. Ο προπονητής του Ηρακλή, τόνισε πως η νίκη αυτή επί της ουσίας διόρθωσε τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ υποστήριξε πως το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο ακόμα.

«Αυτό το αποτέλεσμα ήταν μια διορθωτική κίνηση μετά την ήττα γκέλα που κάναμε το περασμένο Σάββατο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να φοράμε αυτή τη φανέλα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Most Popular

To Top