Μπάσκετ

Επέκταση συμβολαίου σε Ντι Νούνο

dinunnoΜε την έλευση του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην ομάδα, ο Μάικ Ντι Νούνο έχει αναγεννηθεί. Πλέον ο νεαρός αμερικανός έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν και με αυτόν τον τρόπο βοηθά σημαντικά την ομάδα. Ο αμερικανός αθλητής δείχνει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Όπως φαίνεται θα είναι ο παίκτης που θα αποτελέσει το βαρόμετρο και στις επόμενες αναμετρήσεις.

 

«ΜΑΙΚ ΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»
Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλή, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Arena Press» είναι πλέον απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του παρουσία, όπως επίσης και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμοι να του προτείνουν από τώρα να υπογράψει συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο. Έτσι θα «δέσουν» τον παίκτη και παράλληλα θα νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια που θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην απόδοση του.
ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ
Η Αχίλλειος πτέρνα δείχνει να είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες στις προπονήσεις δείχνουν πολύ καλά στοιχεία, αυτά δεν βγαίνουν στις επίσημες αναμετρήσεις. Είναι ένας τομέας που θα δώσει βαρύτητα ο τεχνικός της ομάδας, ώστε αν μπορέσει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους «κυανόλευκους».
Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΛΑΡΗ
Με την απόκτηση του Δημήτρη Χείλαρη ο Ημίθεος αρχίζει να ανεβάζει τον μέσο όρο τους στην επίθεση. Ο 25χρονος αθλητής βοηθά σημαντικά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και πλέον προσπαθεί να κάνει κάτι ανάλογο και για την αμυντική του παρουσία. Είναι ιδιαίτερα παθιασμένος και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κόντρα στο Πευκοχωρι έπαιξε αν και ήταν άρρωστος, καθώς υπέφερε από ίωση ολόκληρη την εβδομάδα.
ΤΡΙΤΟΣ ΣΕΡΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ
Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού για την επόμενη αναμέτρηση που βρίσκει τους «κυανόλευκους» να δοκιμάζονται στην Κυμη. Θα είναι η τρίτη διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Ηρακλή ( είχαν προηγηθεί Ψυχικό και Πευκοχώρι)και έτσι θα βγάλουν ένα δύσκολο πρόγραμμα. Χθες οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο  από τον προσεχή αντίπαλο  και στην συνέχεια υπήρξε προπόνηση, όπου προσπάθησαν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του αγώνα του Σαββάτου.

 

Πηγή: Arena Press

Most Popular

To Top