Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εξελίξεις ελέω Καγιούλη

kagioulis3

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανάμειξη και η ενασχόληση του Νίκου Καγιούλη στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ρόλος του αναμένεται να διαφοροποιηθεί από το αρχικό πλάνο , από την στιγμή που τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως είχαν προβλέψει. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης φαίνεται έμπρακτα ότι δεν μπορεί  να ανταποκριθεί και ο Νίκος Καγιούλης θα πρέπει να βγει μπροστά και όχι μόνο να διαχειριστεί την ομάδα, αλλά να αποκτήσει και την ΠΑΕ.

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οριστικά την Τέταρτη αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, όπου θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα. Ο έλληνας ατζέντης βρέθηκε και χθες αρχικά στο Μιλλ και στην συνέχεια στην Χάγη. Πριν την αναχώρηση της ομάδας συζήτησε εκ νέου με τον Νίκο Παπαδόπουλο για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν και τον διαβεβαίωσε ότι με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη θα έχουν ολοκληρωθεί άλλες δυο μεταγραφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή άνω των 23 χρονών που έχει δικαίωμα να κάνει η ομάδα και οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ

Βασικό μέλημα για την ΠΑΕ θα πρέπει να αποτελέσει η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας. Ήδη τα πρώτα χρήματα που έφτασαν από την μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου δεσμεύτηκαν από την εφορία. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά τις επόμενες μέρες θα έρθει και η δεύτερη δόση η οποία λογικά και αυτή θα δεσμευτεί. Αυτόματα ο Ηρακλής θα έχει την δυνατότητα να κάνει διακανονισμό και να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα,. Αν δεν συμβεί αυτό τότε θα πρέπει βρεθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό , ώστε η εφορία να επιτρέψει να γίνει διακανονισμός.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

Την στιγμή που φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα για την ΠΑΕ, ο Σπύρος Παπαθανασάκης τηρεί σιγή ιχθύος. Έχοντας απομονωθεί στην Αθήνα, κανένας δεν γνωρίζει αν την τελευταία στιγμή προκαλέσει πάλι αρνητικές εξελίξεις  ή αυτή την φορά θα συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στον Ηρακλή. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να υπάρξουν επίσημες δεσμευτικές ανακοινώσεις και από τις δυο πλευρές ,. Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι ο Νίκος Καγιούλης προχωρά ουσιαστικά για την απόκτηση του Ηρακλή.

 

Most Popular

To Top