Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εξελίξεις ίσως και σήμερα

Μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι πιθανό να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την αλλαγή στην ΠΑΕ Ηρακλής. Ο μεγαλομέτοχος έχοντας ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με τον Νίκο Καγιούλη και θα πρέπει να δώσει την οριστική του απάντηση. Μπορεί η φετινή σεζόν να είχε αίσιο τέλος σχετικά με τον αγωνιστικό τομέα(μ αναμένεται και το θέμα της αδειοδότησης), αλλά δεν μπορεί να γίνεται κάθε φορά η ίδιας ιστορία.

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται ρευστό και παράλληλα μια ουσιαστική διοίκηση που θα πρέπει να δίνει λύσεις στα προβλήματα και όχι να τα βάζει κάτω από το χαλάκι.

Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που υπάρχουν σήμερα ο Νίκος Καγιούλης θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα βρεθεί στην Αθήνα για να συναντήσει τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Από την στιγμή που θα συμβεί αυτό, σημαίνει ότι θα ανοίξει ο δρόμος για να αλλάξουν τα δεδομένα στην ΠΑΕ.

Ο έλληνας μάνατζερ θα αναλάβει τον Ηρακλή και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα όπου υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

Ο μεγαλομέτοχος θα πάρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προκειμένου να παραχωρήσει τις μετοχές και να κλείσει οριστικά τον κύκλο του στον Ηρακλή. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρεται από τις δυο πλευρές αλλά μέχρι να επιβεβαιωθεί , οι περισσότεροι κρατούν μικρό καλάθι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ

Θεωρητικά μπορεί να φαίνεται ότι δεν υπάρχει πίεση χρόνου, αλλά ουσιαστικά ισχύει το αντίθετο. Γιατί θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η προσπάθεια για την δημιουργία της ομάδας για την νέα σεζόν, πολύ περισσότερο εφόσον υπάρξουν περιορισμοί στις μεταγραφές. Για αυτό τον λόγιο επιταχυνθήκαν οι διαδικασίες, ώστε μέχρι το σαββατοκύριακο, να έχουν παρθεί οριστικά οι αποφάσεις.

Την ίδια στιγμή όλοι τηρούν στάση αναμονή ς με τους παίκτες, προπονητικό τιμ, φιλάθλους να περιμένουν να βρεθεί μια λύση, που θα μπορέσει να κρατήσει όρθιο τον Ημίθεο. Κυρίως να του δώσει την δυνατότητα να βάλει τις βάσεις προκειμένου να γίνει περισσότερο ανταγωνιστικός και να μην επαναληφτούν εικόνες όπως οι φετινές.

 

Most Popular

To Top