Ποδόσφαιρο Ηρακλής

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ- ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ

mikraΟλοκληρώθηκε η συνέλευση που πραγματοποιηθηκε στα γραφεία της ΑΘ-10. είναι χαρακτηριστικο ότι το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο και υπήρξε μαζική παρουσία.Σημείο αναφοράς ήταν η υπάρχουσα διοικητική κατάσταση στην ΠΑΕ, που όπως τόνισαν οδηγούν τον Ηρακλή σε αδιέξοδο όπως και όσα συνέβησαν μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και την παρουσία «φουσκωτών» που κινήθηκαν κατά των φιλάθλων του Ηρακλή. 

Ειδικότερα το τελευταίο περιστατικό είναι μια ενέργεια που κατακρίθηκε από όλους τους φορείς που έδωσαν το παρών ( ΓΣ, ιδρυτικό σωματείο,  Ηρακλή Πετοσφαίριση   την ομάδα μπάσκετ αλλά και όλα τα τμήματα) και αποφασίστηκε να υπάρξουν από κοινού δυναμικές ενέργειες. «Δεν μπορούν να υπάρχουν τα συγκεκριμένα άτομα στην ΠΑΕ γιατί με τις ενέργειες τους μολύνουν την ιστορία του συλλόγου» έλεγαν χαρακτηριστικά στην συνέλευση. 

Η πρώτη από αυτές αφορά την έξωση που θα γίνει στην ΠΑΕ από τις κτιριακές εγκαταστασεις της Μικρας. Ο ΓΣ ως νομικός κάτοχος των εγκαταστασεων θα προχωρήσει σε διαδικασία έξωσης της ΠΑΕ. Μάλιστα αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες με μαζική παρουσία φιλάθλων του Ηρακλή. Έτσι θα δοθεί μια πολύ κοντινή ημερομηνία( για ελάχιστες μέρες) και στην συνέχεια θα πάρουν πίσω την Μίκρα .

 

Most Popular

To Top