Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Ενωμένος ο Ηρακλής- Συνάντηση με Καγιούλη

antonelis

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση – συγκέντρωση των φιλάθλων του Ηρακλή, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο, υπήρξε μια ενημέρωση για την κατάσταση που υπάρχει στον Ηρακλή, τον κίνδυνο που διαφάνηκε να υπάρχει από τα Τρίκαλα.

Πέρα από την παρουσία των φιλάθλων, παραβρέθηκαν  εκπρόσωποι του ΓΣ  (Κώστας Τσιργογιάννης) και του ιδρυτικού σωματείου (Γιάννης Παπαδόπουλος) βετεράνοι ποδοσφαιριστές ( Κατσαμπής, Παπαιωανου και Ποντικης), ο Νικος Υψηλάντης αλλα και ο Χρήστος Αντωνέλης που έδειξε να παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Παρά την ανακοίνωση που υπήρξε  για την ανάληψη του μαρκετιγκ από τον Νίκο Καγιούλη, συγκροτήθηκε μια ομάδα που προέρχεται από την οικογένεια του Ημιθέου και απαρτίζεται βετερανους παίκτες αλλα και άλλους θεσμικους παραγοντες.

Μια από τις προτεραιότητες τους είναι να υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον Νίκο Καγιούλη και  ήδη επικοινωνησαν μαζί του, ώστε να υπάρξει αυριο συναντηση.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι πρόκειται για μια οργανωμενη προσπάθεια , με κοινη συστρατευση όλων των πλευρων και ο Ηρακλής δείχνει να είναι περισσότερο ενωμενος από κάθε άλλη πλευρα.

Most Popular

To Top