Διάφορα σπόρ

Ενίχυση με Τσιόκα

tsiokas

Η αγωνιστική κίνηση στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για τα εθνικά πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 κατηγορίας ανδρών δημιουργεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην Α2 ξεχωρίζουν οι αγώνες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον Άρη Νικαίας το Σάββατο (13:00) και τον Α.Ο. Ελληνικού την Κυριακή (10:00). Το Ελληνικό είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 11 βαθμούς σε 6 ματς, ενώ η ομάδα της συμπρωτεύουσας και ο Άρης είναι μαζί στην 4η θέση με 9 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο. Αύριο και μεθαύριο συνεχίζονται και τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.

 

Στην Α2 ο Ηρακλής πρόκειται να ενισχυθεί ξανά με τον Ντανιέλ Τσιόκα, ο οποίος ανάρρωσε από τη χειρουργική επέμβαση, που είχε κάνει τον Οκτώβριο. Η παρουσία του πρώην διεθνή αθλητή θα είναι το ιδιαίτερο στοιχείο στα ματς με τον Άρη Νικαίας και τον Α.Ο. Ελληνικού, καθώς στο προηγούμενο αγωνιστικό διήμερο η απουσία του επηρέασε και ο «Γηραιός» γνώρισε την πρώτη του ήττα από τους Ποντίους Μελισσίων.

Ο Ηρακλής άρχισε τη σεζόν έχοντας ξεκάθαρα υπέρ του τα προγνωστικά για την πρωτιά και την άνοδο και τα παιχνίδια που έρχονται θα δείξουν αν θα διατηρήσει τον ρόλο του φαβορί ή θα υπάρξει ισορροπία. Από την άλλη πλευρά τόσο το Ελληνικό, όσο και ο Άρης έχουν βγάλει μεγάλη δυναμική και ειδικά για τον πρωτοπόρο θα παίξει ρόλο στο ντέρμπι της Κυριακής το αν θα εμφανίσει ή όχι στη βασική του τριάδα τον αειθαλή πρώην πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Κορδούτη.

Την προσπάθειά τους εξάλλου, να μείνουν στη 2η ή την 3η θέση, οι οποίες οδηγούν στα μπαράζ ανόδου θα κάνουν το Π.Κ.Δ. Ταύρου και η Ένωση Ποντίων Μελισσίων, ενώ στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα είναι ενδιαφέρουσα η κόντρα του Γυμνασίου, που δεν έχει νίκη ακόμα, με το Ηράκλειο 2001, που βρίσκεται στην 8η θέση (το Σάββατο στις 16:00 το ματς).

 

 

Το Σάββατο στις 13:00:

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Ε.Α. Βόχας

Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Άρης Νικαίας

Α.Σ. Αετοί Πόλης-Α.Σ. Γυμνάσιο

Α.Ο. Ηράκλειο 2001-Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Ρεπό ο Α.Ο. Ελληνικού

Το Σάββατο στις 16:00:

Α.Σ. Γυμνάσιο-Α.Ο. Ηράκλειο 2001

Άρης Νικαίας-Αετοί Πόλης

Ε.Α. Βόχας-Ηρακλής Θεσσαλονίκης

Α.Ο. Ελληνικού-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Ρεπό η Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων

Την Κυριακή στις 10:00:

Ηρακλής Θεσσαλονίκης-Α.Ο. Ελληνικού

Αετοί Πόλης-Ε.Α. Βόχας

Ηράκλειο 2001-Άρης Νικαίας

Α.Ε. Ποντίων Μελισσίων-Α.Σ. Το Γυμνάσιο

Ρεπό το Π.Κ.Δ. Ταύρου

Most Popular

To Top