Μπάσκετ

Εμπλοκή για Κανονίδη, στο προσκήνιο άλλες… εκπλήξεις!

kanonidisΟ Ηρακλής εισέρχεται σε μια κρίσιμη εβδομάδα στο μεταγραφικό «μέτωπο» καθώς στοχεύει να «κλείσει» τα όποια κενά στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ρόστερ που έχει δημιουργήσει. Θέλει να τελειώνει την υπόθεση του Ανδρέα Κανονίδη, που είναι ένας ακόμη μεγάλος στόχος, που όμως δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Για την ακρίβεια φαίνεται πως οδεύει ολοταχώς για… ναυάγιο, με τον Ηρακλή να στρέφεται και σε άλλες περιπτώσεις, μη θέλοντας να περιοριστεί σε έναν παίκτη, όσο καλός κι αν είναι. 

Στα υπ’ όψη του Βαγγέλη Αλεξανδρη, άλλωστε, είναι εδώ και καιρό ονόματα που κάνουν αίσθηση όπως του Δημήτρη Χαριτόπουλου ή του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ακόμη και του Χρήστου Ταπούτου, και τα οποία μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία. Οι συζητήσεις του «Τίγρη» με τους συγκεκριμένους παίκτες είναι σε καλό επίπεδο και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Προφανώς και θα πρέπει να αντιληφθεί ο καθένας πως άλλο να παίζεις στον Ηρακλή κι άλλο στον τάδε ή στον δείνα σύλλογο της επαρχίας ή όμορρου δήμου της Αθήνας που την επόμενη σεζόν μπορεί να μην υπάρχει ή να πουλήσει τη θέση ή να αποσυρθεί. Στο Ιβανώφειο γνωρίζουν πολύ καλά τη δυναμική του συλλόγου, βλέπουν ότι αυτή αρχίζει να κινείται και πάλι προς τα πάνω, και θέλουν να την προστατεύσουν με κάθε τρόπο. 

Most Popular

To Top