Βόλει

«Εμπειρία για τα νέα παιδιά»

Οι αγώνες της κανονικής περιόδου δεν λαμβάνονται υπ΄οψη ωστόσο ο Ολυμπιακός με δύο νίκες 3-1 και 3-0 σετ αποτύπωσε την κυριαρχία του στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. (1ος αγώνας πλέι οφ για θέσεις 1-8, 30/3, 18.30, Διαιτητές: Φραγκάκης, Κυριοπούλου).

 Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες και όποια ομάδα προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΑΟΠ Κηφισιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των πλέι οφ. Σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να υπερασπιστούμε το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε εξασφαλίσει με την καλή δουλειά που κάναμε στην κανονική διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή με τον Ηρακλή και να ολοκληρώσουμε την πρόκριση στα ημιτελικά την Δευτέρα στο δεύτερο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη».

Ο Ηρακλής την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα του από την Κηφισιά και συνεχίζοντας χωρίς Αναστασιάδη, Χριστόφα θέλει να κάνει ένα καλό φινάλε με δυνατούς αγώνες για τους νέους και ταλαντούχους αθλητές του.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Δεν κρύβουμε πως σε αυτή τη σειρά αγώνων υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Όλη η πορεία μας και η προσπάθεια που κάναμε χαρακτηρίστηκε από αξιοπρέπεια και καλές εμφανίσεις στο σύνολο των αγώνων. Θα προσπαθήσουμε για καλή εμφάνιση. Θα είναι μία ακόμα καλή εμπειρία για τα νέα παιδιά της ομάδας μας».

Most Popular

To Top