Χωρίς κατηγορία

«Εκπληκτικό παιχνίδι

papadopoulosΤα εύσημα στους  παίκτες απένειμε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετα το τέλος του αγωνα λέγοντς χαρακτηριστικά 

Κάναμε και σήμερα ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κινδυνέψαμε σε μία φάση μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο κόσμος και οι ίδιοι οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν. Κάναμε πολλές φάσεις, είχαμε ρυθμό και αυτό που κάνει ο κόσμος που είναι ακόμα έξω από το γήπεδο και τραγουδάει για την ομάδα, είναι κάτι που το πέτυχαν οι παίκτες μόνοι τους. Τον Ηρακλή δεν τον βοηθάει κανείς. Μόνοι μας πετύχαμε, όσα πετύχαμε. Η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, όμως εμείς ήμασταν κυρίαρχοι.

Παίξαμε καλά και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουνε τίποτα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτό τον κόσμο και στους παίκτες. Οσο δεν εξασφαλίζουμε μαθηματικά την άνοδό μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Το θετικό είναι πως κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοί μας.

Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο. Η εικόνα μας στα πλέι οφ είναι η απάντησή μας σε όσους έλεγαν πως η ομάδα έκανε κοιλιά».

Most Popular

To Top