Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Εκδηλώσεις στην μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου

papadopoulosΤην Κυριακή 25/9 το ετήσιο μνημόσυνο του Θόδωρου Παπαδόπουλου.Στις 9.30΄το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του στην Αγία Αικατερίνη.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο μεγάλος Κατερινιώτης παράγοντας του ποδοσφαίρου, «όπως και τότε που ήταν εδώ» όλοι του οι φίλοι θα πιούν τον καφέ τους στον Πόδα και θα ζωντανέψουν την όμορφη παρέα τους και τις «δικές τους» καθημερινές στιγμές στο Συντριβάνι.

Tην Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον αδελφικό του φίλο θα μετονομάσει μόνο για εκείνη την ημέρα τον καθιερωμένο αγώνα δρόμου της πόλης μας σε: «Τρέχω για τον Θόδωρο»αφού θα πάρει μέρος στον θεσμό «Τρέχω για την Κατερίνη» τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του!

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Νέας Ζωής, θα γίνει το φιλικό παιχνίδι της ΠΑΕ Ποντίων με τον Ηρακλή  (ο οποίος θα έρθει με όλα του τα αστέρια).
Στην ποδοσφαιρική γιορτή προς τιμήν του προέδρου, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας που στην είσοδο του θα κοσμεί το γήπεδο από εκείνη τη ημέρα και μετά, καθώς θα μετονομασθεί σε«ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».
Ένα αίτημα το οποίο κατέθεσε στον δήμο της Κατερίνης η ΠΑΕ Ποντίων, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε παμψηφεί και θα γίνει πραγματικότητα!

Most Popular

To Top