Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Είναι μικρό το γήπεδο- Ζήτησαν για έδρα και την Βέροια αλλά….

winter2012_aigio

Είναι μικρό το γήπεδο του Αιγινιακού για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Το θέμα  της διεξαγωγής της αναμέτρησης Αιγινιακός- Ηρακλής προκαλεί πονοκεφάλους στις δυο ομάδες αλλά και στην αστυνομία της Κατερίνης. Η διάθεση των φιλάθλων του Ηρακλή είναι μεγάλη για να βρεθούν στο γήπεδο και αναμένεται να υπάρχει τεράστια προσέλευση. Την ίδια στιγμή η χωρητικότητα του γηπέδου είναι μόλις 900 θέσεων  και αυτόματα το πρόβλημα αρχίζει.  Η αστυνομία  δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή, έχουν βρεθεί σε όλα τα γήπεδα και σε ανάλογες καταστάσεις όπως πριν από κάποια χρόνια στην Ξάνθη βρέθηκαν 3.000 στο γήπεδο παρά την απαγόρευση.

Έτσι αναζητήθηκαν άλλες λύσεις και ψάχτηκαν ώστε η αναμέτρηση να γίνει στην Βέροια. Ωστωσο η ομάδα της Ημαθίας ήταν αρνητική να παραχωρήσει το γήπεδο. Μια σκέψη που υπήρξε ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο Καυταντζόγλειο απορρίφτηκε γιατί θα αλλάξει η φυσιογνωμία του πρωταθλήματος και θα αρχίζουν διάφορα σχόλια. Η προοπτική να υπάρξει ανταλλαγή έδρας με τον Βατανιακό , προκειμένου να αγωνιστεί στο Αιγίνιο και ο αγώνας του Ηρακλή να γίνει στην Κατερίνη , βρήκε αντίθετη την αστυνομία και την ομάδα του Βατανιακού.

Την ίδια στιγμή έχουν προπωληθεί  σχεδόν όλα τα εισιτήρια και το πρόβλημα μεγαλώνει. Την Παρασκευή στα μέτρα τάξης θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα παρθούν επίσημες και οριστικές αποφάσεις. Μέχρι τότε όμως τα πάντα είναι ανοικτα και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Το μονο σίγουρο είναι ότι τετραψήφιος αριθμός φιλάθλων του Ηρακλή θέλει την Κυριακή να βρεθεί στο Αιγίνιο.

Most Popular

To Top