Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάναμε

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος σε λιγότερο από τέσσερις μήνες φρόντισε να πάρει μια δυνατή γεύση από την ομάδα του Ηρακλή με ότι συνεπάγεται αυτό. Ήρθε πολύ κοντά στα προβλήματα αλλά και στο πάθος που έζησε μέσα στα αποδυτήρια στην προσπάθεια για την παραμονή.

«Ήταν μια τεράστια προσπάθεια και όσοι την παρακολουθούσαν απ’ έξω δεν μπορούν να καταλάβουν τι έγινε. Οι τρεις μήνες ήταν δύσκολοι κάτω από αντίξοες συνθήκες αφήσαμε όμως τα προβλήματα έξω από το γήπεδο και μέσα δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι φανέλα έχει ο Ηρακλής» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση μιλώντας στον Arena 89.4.

«Το πιστεύαμε…»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πίστη της παραμονής και στην προσπάθεια που έγινε: «Ήρθα τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών και μιλώντας με τον προπονητή μου πίστεψα στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Γι’ αυτό ήρθα, το πίστευα από την πρώτη στιγμή. Δεν σταματήσαμε ούτε μια στιγμή να πιστεύουμε ότι μπορούμε να σωθούμε. Ήταν διαφορετικά τα παιχνίδια εκτός έδρας από αυτά στο Καυτανζόγλειο. Άλλαξε στοιχεία στο παιχνίδι μας όμως και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας».

«Θα το είχαμε βάρος»

Ξεκαθάρισε το πάθος και το μήνυμα που είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους: «Είχε πέσει όλο το βάρος πάνω μας γιατί ξέραμε πως ποτέ ο Ηρακλής δεν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά. Θα γράφονταν τα ονόματά μας με μαύρα γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Θα μας κρατούσε για όλη μας τη ζωή πίσω. Μετά από κάποια χρόνια δεν θα κοιτούσαν ότι ο Ηρακλή είχε προβλήματα και έπεσε αλλά θα έβλεπαν τους παίκτες που έπαιζαν τη σεζόν εκείνη και έπεσε».

«Είμαστε περήφανοι»

Θα έχει πολλά να θυμάται ο Αργυρόπουλος από τη φετινή χρονιά: «Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάναμε. Μακάρι να βρεθεί λύση, είναι τεράστια ομάδα ο Ηρακλής. Βοηθήσαμε την ομάδα και μέσα από αυτό φροντίσαμε να αναδειχτούμε κι εμείς μέσα από αυτή την προσπάθεια».

Most Popular

To Top