Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Είμαστε μόνοι μας, ελπίζουμε στο θαύμα»

Ο αρχηγός της ομάδας Λευτέρης Ιντζόγλου, πνιγμένος μέσα σε ένα κύμα αβεβαιότητας και απογοήτευσης, μεταφερει την αγωνία του  για το μέλλον.

 Μέσα από τα λόγια του, εύχεται να γίνει ένα θαύμα ώστε ο ιστορικός σύλλογος να βγάλει την χρονιά μαχόμενος ενός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

«Από την αρχή της σεζόν ξέραμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μας είχαν δοθεί οι εγγυήσεις, όμως, ότι τουλάχιστον ο μισθός και τα χρήματα για το ενοίκιο του σπιτιού μας θα δίνονται στην ώρα τους, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Δυστυχώς δεν έχει τηρηθεί τίποτα απ’ αυτά και έτσι έχουμε οδηγηθεί εδώ. Να είμαστε μόνοι μας και να παλεύουμε για τη σωτηρία της ομάδας. Εμείς έχεις συγκεντρωθεί σ’ αυτόν τον στόχο, να μην οδηγήσουμε την ομάδα στον υποβιβασμό μαθηματικά αλλά έχουμε φτάσει στα όριά μας», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο 30χρονος μέσος του «γηραιού» και συνέχισε:

 

«Όσοι παίκτες έχουν χρήματα από συμβόλαια προηγούμενων ετών είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά στην ομάδα μας υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που παίρνουν χρήματα από γονείς και συγγενείς για να την… βγάλουν. Όλοι μας ψάχνουμε να δούμε πως θα πληρώσουμε τουλάχιστον το ενοίκιό μας».

Παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα, εσείς οι παίκτες είστε εδώ και έχετε αποδείξει ότι αξίζετε την παραμονή σας.

«Έχουμε επικεντρωθεί, όπως είπα, στο να σώσουμε την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πηγαίνουμε να κάνουμε Πάσχα χωρίς λεφτά και ελπίζουμε με την επιστροφή μας στις υποχρεώσεις μας να έχουν βρεθεί κάποια χρήματα. Στην ουσία ελπίζουμε στο θαύμα».

Στην περίπτωση που δεν βρεθούν χρήματα, είστε αποφασισμένοι να μην κατεβείτε και στους αγώνες;

«Αυτό είναι νωρίς να το πούμε. Είμαστε σε οριακό σημείο, θα κάνουμε γιορτές χωρίς χρήματα αλλά το να μην κατέβουμε στους αγώνες είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε ακόμη. Θα δούμε τί θα γίνει, θα μιλήσουμε οι παίκτες μεταξύ μας και όλοι μαζί θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε».

Most Popular

To Top