Διάφορα σπόρ

«Είμαστε έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

vlotinosΓια την σημαντική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιάννης Βλοτινος που  είπε για την κυριακάτικη αναμέτρηση:

 «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί γιατί έχει πιο πλήρη ομάδα και πιο έτοιμους παίκτες, οι οποίοι παίζουν σε ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα και διεθνείς αγώνες. Δοκιμάζονται συνεχώς σε πιο δυνατούς αγώνες και όχι μόνο στην Α1, αλλά επειδή δεν μετράνε μόνο αυτοί οι παράγοντες σ’ ένα ντέρμπι πιστεύω ότι θα παίξει ρόλο και το πάθος που θα βγάλουν οι ομάδες και το πόσο θέλει τη νίκη ο καθένας».

Ο ρέκορντμαν των πανελλήνιων τίτλων στο απλό ανδρών επισήμανε ότι «ο Γέφτοβιτς είναι σίγουρα ένας παίκτης, που μπορεί με δύο νίκες να γυρίσει όλο το ματς, συνεπώς τα αποτελέσματά του ίσως έχουν καθοριστική σημασία», ενώ για τη δική του προσπάθεια τόνισε:

«Σίγουρα θα ήθελα ανάλογη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως πριν από δύο χρόνια. Ο κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι πάντα σε πολύ υψηλό επίπεδο, όμως ο καιρός περνάει. Στην προπόνησή μου δεν έχω δυνατούς αθλητές όπως παλιά, αλλά προσπαθώ να παραμένω ανταγωνιστικός. Για μένα είναι κίνητρο τέτοιοι αγώνες. Μου αρέσουν πάρα πολύ και προσπαθώ πάντα ν’ ανταπεξέρχομαι στις απαιτήσεις. Περιμένω το ντέρμπι πως και πως, έχω προετοιμαστεί κατάλληλα κι ενώ δεν θα έλεγα ότι είμαι στην καλύτερη φάση, αφού έχω το αντικειμενικό πρόβλημα των λίγων δυνατών αγώνων για έναν αθλητή που αγωνίζεται μόνο στην Ελλάδα, θα παλέψω για το καλύτερο».

Most Popular

To Top