Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δύσκολα ο Ταϊ

images_podosfairo2012-13_tai traymatias2Επανήλθε στις προπονήσεις ο ΗΡΑΚΛΗΣ, σήμερα 1η Απριλίου, στην Μίκρα και ουσιαστικά πέρασε στην διαδικασία της «μίνι» προετοιμασίας για την διαδικασία των play off. Ο κ. Όγιος προπόνησε σε πλήρεις ρυθμούς την ομάδα, προκειμένου να επανενταχθεί σε υψηλά επίπεδα, μετά το διήμερο της ανάπαυσης. Βεβαίως, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το εκτενές ιατρικό δελτίο, το οποίο έχει ως εξής:

Ο Τάι υπεβλήθη σε θεραπεία και ακολούθησε πρόγραμμα γυμναστηρίου. Το σφίξιμο, που αισθάνεται στον τραυματισμένο δικέφαλό του, απαιτεί προσοχή και σωστό χειρισμό από το ιατρικό και το προπονητικό επιτελείο, με συνέπεια, το πότε θα περάσει σε ρυθμούς ομάδας, να κριθεί από την πορεία της κατάστασής του. Επί του παρόντος προβλέψεις για την πρώτη αγωνιστική δεν μπορούν να γίνουν.

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης υπεβλήθη σε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο. Το αν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα, θα εξαρτηθεί – ξεκάθαρα – από το αν υποχωρήσουν οι πόνοι στον τραυματισμένο ώμο του.

Ο Βίτορ Λίμα έτρεξε μόνος, αισθάνεται ενοχλήσεις στο σημείο των καταγμάτων μέσα από την κίνηση του τρεξίματος, ενώ – και στην δική του περίπτωση – το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος, εξαρτάται από το πότε θα τον εγκαταλείψει ο πόνος στα μετακάρπια.

Αντιθέτως, ο Γιώργος Χιονίδης άφησε πίσω τον τραυματισμό του και «μπήκε» με την ομάδα.

 

Most Popular

To Top