Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δύσκολα θα πάρουμε αδειοδότηση»

kagioulis33 Μια βόμβα εξεπέλυσε ο Νίκος Καγιούλης αναφορικά με την αδειοδότηση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι με τα υπάρχοντας δεδομένα δεν θα μπορέσει η ομαδα να την εξασφαλίσει. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτόμ,ατα θα υποβιβαστεί στην Φουτμπολ Λίγκ 

«Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο ώστε τα κεφάλαια που έχουμε επενδύσει να είναι μεγάλα τότε αναγκαστικά θα προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση. Για να πάρουμε αδειοδότηση είναι μία δύσκολη διαδικασία. Δεν είναι μόνο η ΑΜΚ. Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε αδειοδότηση. Είναι πολύ μεγάλο το ποσό που πρέπει να γίνει η ΑΜΚ για να γίνει αδειοδότηση. Σας το λέω ξεκάθαρα».

 

Για το γεγονός πως αν η ομάδα δεν αδειοδοτηθεί θα υποβιβαστεί: «Όταν φτάσουμε στο σημείο που θα πρέπει να γίνει η ΑΜΚ τότε θα πάμε και στην επόμενη σκέψη που είναι να καλύψουμε εμείς το ποσό. Πάντως αυτό είναι μεγάλο και είναι μεγαλύτερο από το 1,2 εκ. που έχει ακουστεί».

Για το τι έχει να πει για το θέμα της αδειοδότησης: «Δυσκολα να παρουμε αδειοδότηση δεν σας εγγυόμαι κάτι θα ψάξω να βρω τις λύσεις».

 

Most Popular

To Top