Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δράση πριν είναι αργά

images_podosfairo2012-13_mikra4Έχοντας  φτάσει στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου τα πάντα είναι στον «αέρα» στον Ηρακλή. Δεν υπάρχει κάτι που να λειτουργεί και να προδικάζει ότι υπάρχει επόμενη μέρα. Η διοίκηση της ΠΑΕ… περιμένει το αποτέλεσμα των συζητήσεων με τους «καναδούς» αλλά   αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Το σημαντικότερο χρόνος δεν υπάρχει.

Από την άλλη μεριά ουδείς πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχει αίσια εξέλιξη με το συγκεκριμένο «ενδιαφέρον» την στιγμή που υπάρχουν οι περιπτώσεις του παρελθόντος «Ιρανοί» και άλλοι δεν προχώρησαν ποτέ.

Ο κόσμος έχοντας κουραστεί περιμένει με την ελπίδα ότι κάτι θα βρεθεί , αλλά η αισιοδοξία δεν είναι στα φόρτε της.

Οι παίκτες θα περιμένουν για ακόμα λίγες μέρες ελπίζοντας να βρεθεί τρόπος να παραμείνουν στο ρόστερ.

Όλοι αυτοί που πρόσφατα είχαν ασχοληθεί με τον Ηρακλή και θεωρούσαν ότι βρήκαν ή θα βρουν λύση απέχουν ( Καράογλου, Χαϊτογλου, Δόβελος, Πετρίδης, κ.α)

Το μότο Ηρακλής στα εύκολα , Ηρακλάρα στα δύσκολα, απλά υπάρχει και δεν έχει καμία ουσία γιατι όλοι την «έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια». Ο χρόνος περνάει και λύση δε υπάρχει.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει από την μια μεριά να βρεθεί κάποιος που θα θελήσει να βοηθήσει και από την άλλη μεριά ο Θόδωρος Παπαδόπουλος να δώσει την ΠΑΕ και να κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα.

Επιτέλους θα πρέπει να αρχίσει να κινείται η ομάδα πριν είναι πλεον εντελώς αργά.

Most Popular

To Top