Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Διώξη για τον αγώνα με τον Πανθρακικό

panigiriko

Σε νέες διώξεις κατά έξι ομάδων, εκ των οποίων οι τρεις είναι της Super League, προχώρησε ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» για το αδίκημα του προκαθορισμού αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους.

Πρόκειται για τη Βέροια, τον Πανθρακικό, τον Ηρακλή, τον Αχαρναϊκό, τον Πανσερραϊκό και τη Λαμία και αφορά τους παρακάτω αγώνες:

10/04 Βέροια-Ξάνθη 1-1

10/04 Πανθρακικός-Ηρακλής 0-3

23/04 Αχαρναϊκός-Πανσερραϊκός 2-1

26/04 Πανσερραϊκός-Λαμία 0-2

Πλέον οι αγώνες που έχει ασκηθεί δίωξη έφτασαν τους 30  καθώς η Επιτροπή Δεοντολογίας σε αρκετές περιπτώσεις έχει προτείνει τον υποβιβασμό των ομάδων.

Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της Π.Α.Ε. Γ.Α.Σ. Βέροια, νομίμως εκπροσωπουμένης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

2. Των Π.Α.Ε. Νέος Αχαρναϊκός Α.Ο. και Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

3. Των Π.Α.Ε. Πανθρακικός Α.Π.Σ. και Π.Α.Ε. Ηρακλής 1908, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας.

4. Των Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός Μ.Γ.Σ. 1964 και Π.Α.Ε Λαμία Π.Σ. 1964, νομίμως εκπροσωπουμένων για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας». 

Most Popular

To Top