Μπάσκετ

Διευκρινήσεις από Ηρακλή

ira_PROTEASΚαμία μομφή προς τους διοργανωτές, την ΕΟΚ ή τις άλλες ομάδες δεν είχε σκοπό να αφήσει η γενική αρχηγός του Ηρακλή, Λίνα Τραμουντάνη, με τις δηλώσεις της χθες στο BasketPlus.Gr σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που γίνεται στην Πτολεμαίδα. Όπως εξήγησε σε νεότερη δήλωση της με την οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους: 

«Μίλησε ο εκνευρισμός μου από την ήττα και ο πόνος των γονιών που μας έλεγαν πως πρέπει να μιλήσουμε για την αδικία σε βάρος των παιδιών. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε παράπονο από την ΕΟΚ, η οποία στέκεται στο πλευρό όλων των ομάδων εδώ, ή από την οργανωτική επιτροπή που κάνει ό,τι μπορεί για να παρέχει τα πάντα στις ομάδες και η φιλοξενία είναι άριστη.

Το μόνο παράπονο μας ήταν από τη διαιτησία και αυτό ήθελα να δείξω με τις δηλώσεις μου χθες και όχι κάτι άλλο. Ο Ηρακλής, που έτσι κι αλλιώς ήρθε εδώ σαν αουτσάιντερ, έχει αποδείξει σαν σύλλογος στη διάρκεια της πολύχρονης ιστορίας του πως σέβεται τους θεσμούς και τις προσπάθειες όλων για το καλό του ελληνικού μπάσκετ και σε αυτό το πλαίσιο εργάζεται και αυτός, έστω υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να διαταραχθούν αυτές οι σχέσεις από μια κακιά στιγμή που προήλθε από εκνευρισμό».

Most Popular

To Top