Διάφορα σπόρ

Διακρίσεις σε βάρος του Ματασασβίλι

Ο άθλος του Αλέξανδρου δεν αναγνωρίζεται από την ηγεσία της Ε.Ο. Τζούντο!


Από τα ναρκωτικά και τις Φυλακές στην ομάδα Τζούντο του Γυμναστικού Συλλόγου «ΗΡΑΚΛΗΣ» Θεσσαλονίκης και σε τουρνουά στην Οζάκα της Ιαπωνίας, με τη βοήθεια του ΚΕΘΕΑ.Τον Μάρτιο του 2012 υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό

ο Αθλητής Τζούντο του ΓΣ Ηρακλης Αλέξανδρος Ματασασβίλι μέλος τότε της επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ έδωσε εξετάσεις στην επιτροπή ιεραρχίας νταν και επιμόρφωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο αποτελούμενη από τους Αθανάσιο Καπαρό πρόεδρο, Σπύρο Ρήγο μέλος και τον αποθανόντα Παπαηλιόπουλο Χρήστο επίτιμο πρόεδρο.

Οι εξετάσεις έγιναν μέσα στην θεραπευτική κοινότητα για πρώτη φορά. Και τελευταία.
Ο Αλέξανδρος Ματασασβίλι έχει αποφοιτήσει με επιτυχία και αποτελεί αξιόλογο μέλος στην κοινωνία των πολιτών.Η Ελληνική Ομοσπονδία προκήρυξε σε συνεργασία με την ΓΓΑ σχολή προπονητών Γ κατηγορίας. Στο αίτημα μας εδώ και μήνες να δοθεί βεβαίωση στο άνθρωπο που έδωσε την μάχη της Ζωής του. Του πρώτου νταν η ομοσπονδία του κυρίου Καφενταράκη δεν έχει απαντήσει, αφήνει υπονοούμενα σε επίπεδο καφενείου ότι δεν αναγνωρίζει αυτές τις εξετάσεις ούτε τα αποτελέσματα.

Ούτε έχει απαντήσει σε αιτήματα του ίδιου και του Γ.Σ Ηρακλής.Η απόκτηση πτυχίου γ κατηγορίας από τον άξιο αυτόν άνθρωπο αποτελεί προσόν για να προσφέρει στην κοινωνία. Η ρατσιστική αντιμετώπιση της μη αναγνώρισης των εξετάσεων ενδεχομένως να εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσισμού.

Με λίγα λόγια η ηγεσία της ομοσπονδίας του Τζούντο στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος προφανώς αρνείται το δικαίωμα σ’ έναν άνθρωπο που έδωσε μάχη για να ξεφύγει από τα ναρκωτικά και την παρανομία και να φτιάξει τη ζωή του μέσω του αθλητισμού να συνεχίσει και να εξελιχθεί παραπέρα. Ανθρωπάκια με ρατσιστικά ένστικτα με βάση την εξουσία που κατέχουν θεωρούν ότι μπορούν να δικάζουν και να καθορίζουν την πορεία της ζωής του οποιουδήποτε γιατί έτσι απλά γουστάρουν

Most Popular

To Top