Μπάσκετ

Δεύτερο τέστ για Ουάσιγκτον

Ο Ηρακλής κορυφώνει την προετοιμασία του για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Παπάγου, αγωνιζόμενος σήμερα, σε φιλικό αγώνα, με την Ευρώπη Πευκοχωρίου. Ο αγώνας θα γίνει, κεκλεισμένων των θυρών, στο γήπεδο μπάσκετ των ΤΕΦΑΑ, στα Πανεπιστήμια, και εκεί θα έχει την ευκαιρία να παίξει, για 2η φιλική αναμέτρηση, και ο Ντάριους Ουάσιγκτον.
Ο Αμερικανός θα πάρει χρόνο συμμετοχής και αύριο, από τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, που δε θέλει να πιέσει την παρουσία του παίκτη αν δεν είναι έτοιμος 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ήδη, πάντως, ο Ουάσιγκτον κάνει εντατικό πρόγραμμα ατομικής προετοιμασίας και μετέχει κανονικά στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και ειδικά στα κομμάτια τακτικής και «5 με 5» για να μάθει τους συμπαίκτες του και αυτοί αυτόν, αλλά και τα συστήματα.
Στον αγώνα αναμένεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής και να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του, όμως ο στόχος είναι να είναι ακόμη πιο έτοιμος στους επόμενους αγώνες που είναι κρίσιμοι, όπως με τον Απόλλωνα Πάτρας, το άλλο Σάββατο, 24/2, στο Ιβανώφειο, αγώνας που θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.
Σήμερα δεν προπονήθηκε ο Μιχάλης Γιαννακίδης, που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την Καρδίτσα, όμως αναμένεται να μπει την Πέμπτη σε φουλ πρόγραμμα και ίσως προλάβει τον αγώνα με τον Παπάγου

To Top