Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν φταίει ο Κούγιας, ούτε ο Μπέος και ο Μποροβήλος !

Με νέες του δηλώσεις ο Κουγιας επέστρεψε και ασχολήθηκε με τον Ηρακλή και μάλιστα είπε πράγματα που σκοπό έχουν να βάλλουν της κυανόλευκης ομάδας. Λένε ότι στην ομάδα σκοπεύουν να καταθέσουν μηνύσεις και προσπαθούν να αντιδράσουν.

Το θέμα δεν είναι αυτό. Αυτή την στιγμή δεν πρέπει τίποτα να αποπροσανατολίσει τους κυανόλευκους στην προσπάθεια που κάνουν για να βρεθούν στην Φούτμπολ λίγκ. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν και αφορούν τα πλει οφ αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας.

Η φιλοξενία των : Μποροβήλου, Μπέου, Κούγια σε ραδιοφωνικούς σταθμούς μόνο ίντριγκες και παρόμοια ζητήματα μπορούν αν δημιουργήσουν. Ειναι γνωστό ότι κάθε φορά που φιλοξενούνται στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης( απίστευτη εμμονή που υπάρχει) πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Αυτοί που είναι οι εξυγιαντες του ελληνικοί ποδοσφαίρου και ποτέ δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα και είναι αυτοί που θα κάνουν υποδείξεις για όλους και περισσότερο για τον Ηρακλή.

Δεν φταίνε αυτοί, φταίνε αυτοί που ζητούν την γνώμη και τους θεωρούν ειδικούς για να αναλύσουν το κάθε θέμα, επειδή ακριβως τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να μπουν στην ουσία ενός θέματος.

Πολύ περισσότερο στα θέματα του Ηρακλή, αφού αν τους ρωτήσεις κανένας δεν γνωρίζει καν γιατί υποβίβασαν τον Ημίθεο, κανένας δεν γνωρίζει τα ουσιαστικά προβλήματα , κανένας δεν γνωρίζει τις αδικίες που έχει υποστεί αυτός ο σύλλογος. Απλά θεωρούν ότι βάζοντας τον ύμνο του Ηρακλή, σε μια επιτυχία του, καλύψανε τις απαιτήσεις που υπάρχουν για την ενημέρωση των φίλαθλων.

Most Popular

To Top