Μάκης Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν λόγια

Δεν υπάρχουν πραγματικά λόγια για να περιγράψει κάνεις την ανικανότητα που υπήρξε για την αδειοδοτηση του Ηρακλή. Δεν γίνεται εδώ και πέντε μηνες να βλέπεις ότι έρχεται κατά πάνω σου ένα παγόβουνο και να μην βρίσκεις τον τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Δεν γίνεται να αρνείσαι κάθε βοήθεια που σου προσφέρθηκε. Δεν γίνεται ακόμα και σήμερα να προσπαθείς να πείσεις ότι την Τρίτη θα έχεις πλήρη φάκελο. Δεν γίνεται να περνάς όλον τον κόσμο του Ηρακλή για πρόβατα.

Δεν γίνεται να πιστεύεις , ότι θα σε πιστέψουν. Δεν γίνεται να θεωρείς ότι στην νέα σεζόν θα έχεις στα χέρια σου τον Ηρακλή και θα τον χρησιμοποιήσεις όπως έχεις στο μυαλό σου . Γιατί απλά αυτό δεν θα το επιτρέψει κανένας. Άλλωστε τα χειρότερα για όλους αυτούς που κατέστρεψαν τον Ηρακλή δεν τελείωσαν αλλά τώρα αρχίζουν. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν στα δικαστήρια για τα χρέη που δημιούργησαν και τις ευθύνες που θα πρέπει να αναλάβουν.

Πραγματικά αυτά που θέλω να πως δεν μπορώ να τα εκφράσω γιατι ανήκω στην κατηγορία  όλων αυτών που πίστευαν ότι ο Ηρακλής θα επεστρεφε δυνατός και ισχυρός από την περιπέτεια στην οποία τον έβαλαν με τον άδικο υποβιβασμό το 2010. Η Κρανούλα, η Αναγένηση, η Τσαριτσάνη δεν μπορούν να ξεχαστούν. Παρολα αυτά βρέθηκε ο τρόπος και ο Ηρακλής ήρθε ξανά στην θεση που του ανήκει αλλα δεν καταφερε να την κρατήσει γιατί ορισμένοι θεώρησαν ότι έλυσαν τα οικονομικά τους προβληματα.

Ο Ηρακλής είναι  για τα δύσκολα και όλοι έχουν μάθει σε αυτό, η κοροϊδ ία όμως είναι αυτή που εξοργιζει τους πάντες.

Υ.Γ. Μακάρι την Τρίτη να δικαιωθούν όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο !

Most Popular

To Top