Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν υπάρχει γήπεδο για τον Παπαθανασάκη

Σε λιγότερο από 20 μέρες ο Ηρακλής θα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις , για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο ακόμα δεν έχει βρει την ποδοσφαιρική του έδρα και είναι άγνωστο που θα αγωνιστεί η ομάδα.

Η προοπτική να αγωνιστεί και φέτος στον Καυτανζόγλειο είναι  εξαιρετικά απίθανη, αφού υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Από την άλλη μεριά το κόστος για κάθε αναμέτρηση είναι υψηλό οπότε δεν  φαίνεται να προχωρά αυτό το ενδεχόμενο. Άλλωστε και η διοίκηση δεν είναι θετική να συνεργαστεί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Στα υπόλοιπα διαθέσιμα γήπεδα, δεν φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα, αφού αυτό του Μακεδονικού αλλά και των Αμπελοκήπων δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται καν να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και απομένουν τα γήπεδα του Λαγκαδά, αλλά και στους Νέους Επιβάτες.

Φυσικά ακόμα και να πληρούν τις προϋποθέσεις τα δυο τελευταία γήπεδα, θα πρέπει να υπάρχει η διάθεση να συνεργαστούν με τον Ηρακλή και να πληρωθούν για την χρήση τους. Η ουσία είναι ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο για τον Ηρακλή.

Most Popular

To Top