Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν το κουνάει ρούπι ο Παπαθανασάκης! – Νομίζει ότι θα κατεβάσει την ομάδα στο πρωταθλημα

Στην Φουρτμπολ Λίγκ δηλώθηκε ο Ηρακλής αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα !

Γιατί απλά ο Σπύρος Παπαθανασάκης θέλει και προγραμματίζει να δημιουργήσει αυτός μια ομάδα για την νέα σεζόν. Όσο και αν θεωρείται απίστευτο σενάριο ο Καναδός το πιστεύει και σε συνεργασία με ανθρώπους που έχει στην Αθήνα (μάνατζερ και παρατρεχάμενους) θεωρεί ότι μπορεί να το καταφέρει.

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί σε καμία περίπτωση γιατί χρειάζεται για το ξεκίνημα μόνο περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, ο άνθρωπος δείχνει να μην καταλαβαίνει τις συνθήκες που υπάρχουν !

Ο Καγιούλης από την μεριά του θεωρεί ότι θα πάρει την ΠΑΕ στα χέρια του , αλλά δεν υπάρχει τέτοια προοπτική από την μεριά του νυν μεγαλομετόχου, που πιστεύει ότι μπορεί να διατηρήσει μαζί του τον ελληνογερμανο μάνατζερ και να συνεχίσουν όπως στην περσινή σεζόν.

Ο Ηρακλής είναι όμηρος και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ, απλά είναι μια ομάδα στα χαρτιά που φιλοδοξεί ο Παπαθανασάκης να  συμμετέχει στο πρωτάθλημα , για δικούς του σκοπούς και φιλοδοξίες.

Μακάρι αυτό το σενάριο να μην επαληθευτεί αλλά δυστυχώς είναι το πιθανότερο και θα φανεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε πέρα από την δήλωση συμμετοχής δεν έγινε καμία άλλη ενέργεια για την επόμενη μέρα .

Most Popular

To Top