Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν τα βρήκαν, συνεχίζουν τις συζητήσεις

Δεν υπήρξε συμφωνία , αποτυπωμένη επίσημα, μεταξύ του Νίκου Καγιούλη και του Σπύρου Παπαθανασάκη. Η συνάντηση ξεκίνησε σήμερα το πρωι και ολοκληρώθηκε σε πρώτη φάση χωρίς να υπάρχει ουσιαστική συμφωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι ναυάγησε οριστικά το θέμα, αφού οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν τις συζητήσεις και αργότερα.

Η ουσία είναι ότι χάνεται ακόμα μια μέρα και έτσι ο Ημίθεος θα πρέπει την Δευτέρα σε χρόνο ρεκόρ να κάνει τον 13ο άθλο για να καταφέρει να πάρει την αδειοδοτηση. Πλέον δεν θα έχει σημασία αν θα υπάρξει συμφωνία ή όχι , αφού η αδειοδότηση είναι μονόδρομος επιβίωσης για τον Ηρακλή. 

Βασικός παράγοντας  είναι να υπάρχουν τα χρήματα που θα πρέπει να διατεθούν γιατί διαφορετικά τζάμπα γίνεται συζήτηση και προσπάθεια. 

Όσο για το την προοπτική ο Ηρακλής να παραμείνει στην κατηγορία αφού δεν υπάρχει ποινή υποβιβασμού στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι εφικτή, αλλά η συνέχεια θα είναι εντελώς διαφορετική. Γιατί στην Σούπερ Λίγκ θα δεχτούν ένα Ηρακλή που έχει διευθετήσει τις υποχρεώσεις του, αλλά όχι έναν ημιθανή Ηρακλή που ίσως ξεμείνει κατά την διάρκεια της σεζόν δημιουργώντας τεράστια προβλήματα. 

Most Popular

To Top