Μπάσκετ Ηρακλής

Δεν συνεχίζει ο Λαμπρόπουλος στον Ηρακλή

Δεν θα συνεχίσει στον Ηρακλή ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του συλλόγου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος, όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή. Παρά την επιτυχημένη πορεία που οδήγησε τον Γηραιό μετά από δέκα χρόνια ξανά στην Α1 Γυναικών ο τεχνικός πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.

«Έχοντας ολοκληρώσει απολύτως επιτυχημένα έναν ολόκληρο κύκλο, έχοντας πετύχει όχι μόνο την εκπλήρωση του ονείρου της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή για άνοδο στην Α1 κατηγορία, αλλά και το προσωπικό μου στοίχημα, επιθυμώ να κάνω έναν απολογισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω από όλους τις παίχτριές μου για τη συνεργασία, την αφοσίωση, την επιμονή και την προσήλωσή τους στον στόχο μας. Υπερέβησαν εαυτούς.

Στη συνέχεια να ευχαριστήσω θερμά την κ.Τραμουντάνη που με επέλεξε και με εμπιστεύτηκε, τον έφορο Πέτρο Πάππα για την άψογη συνεργασία του και τον αμερόληπτο χαρακτήρα του, την Βιολέτα και τον Απόστολο Γεροστεργίου, τον Παναγιώτη Χειμωνίδη και τον Αλέξανδρο Μαυρίδη για την αμέριστη βοήθεια τους! Και φυσικά, τους γονείς των κοριτσιών τόσο της γυναικείας ομάδας όσο και αυτής των νεάνιδων για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τη συνεργασία τους.

Όλοι μαζί καταφέραμε με πολλή προσπάθεια, θυσίες και θέληση να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανεβάσουμε μετά από δέκα χρόνια την ιστορική ομάδα του Ηρακλή εκεί που πρέπει να είναι. Στην Α1 και πρωταθλήτρια. Και εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν για τώρα. Όμως κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος ένας άλλος ανοίγει. Εύχομαι στην αγαπημένη μου ομάδα, η συνέχεια να είναι το ίδιο επιτυχημένη #DreamBig», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε και ο επίσημος Ηρακλής με ανακοίνωση που εξέδωσε: «Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Γ.Σ Ηρακλής ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Λαμπρόπουλο. Τον ευχαριστούμε και να έχει καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Most Popular

To Top