Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δεν συμμετέχω στην Γ΄ Εθνική»

Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Θόδωρος Δρακόπουλος, μίλησε στον ARENA FM και μεταξύ άλλων, τόνισε:

-«Δεν συμμετέχω οικονομικά σε περίπτωση που αποφασιστεί να πάρει μέρος η ομάδα του Ηρακλή στη Γ΄ εθνική με το ΑΦΜ του Ιδρυτικού σωματείου από την Κατερίνη, γιατί θεωρώ ότι θα πετάξω τα λεφτά μου. Κατ΄ αρχάς δεν θα βγει η ομάδα και θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό, αφού η πιθανή άνοδος θα φέρει και πάλι πίσω τα χρέη του Παπαθανασάκη, άρα για ποιο λόγο να βάλουμε τα λεφτά μας;»


-«Πιστεύω στη λύση του Ηρακλή Αμπελοκήπων, όπου θα συνδιοικήσουμε με τους ανθρώπους έως τη Β΄ εθνική, θα βάλουμε κάποιους δικούς μας στο συμβούλιο και τουλάχιστον τα λεφτά που θα μπουν, θα πιάσουν τόπο. Από τις εισπράξεις μόνο θα βγει όλη η χρονιά και εάν χρειαστούν χρήματα, όσα χρειαστούν, θα τα βάλω εγώ και ο κ. Αντωνέλης. Αυτό το διαβεβαιώνω, άρα ας πάρει την απόφαση η γενική συνέλευση για να προχωρήσουμε σε μια λύση. Πρέπει να πάμε ή στους Αμπελόκηπους ή να πάρουμε άλλο ΑΦΜ, όχι του Ιδρυτικού που κουβαλάει τα χρέη του Παπαθανασάκη, εκτός εάν βρήκαν κάποιον να πετάξει 2 εκατομμύρια ευρώ, που θα χρειαστούν μέχρι την Superleague. Θα είναι προσπάθεια αυτοκτονίας αυτό και κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει
με τον Παπαθανασάκη, εάν θα εξαφανιστεί στο εξωτερικό ή εάν κρυφτεί και δεν μπορούν να τον βρουν. Ποιος μου λέει ότι αυτά τα χρέη δεν θα πάνε στα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ηρακλή;».

-«Το μπάσκετ του Ηρακλή θα παίξει στην Α1 κατηγορία, γιατί δεν ξέρω ποιον τρόπο θα βρουν για να δώσουν πιστοποιητικά σε ομάδες που συμμετέχουν στην Α1, αλλά δεν έχουν πληρώσει τις υποχρεώσεις τους. Θα περιμένουμε έως την Πέμπτη, αν και ο Κανονισμός λέει 45 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ήδη είμαστε στις 15 ημέρες, άρα έχει γίνει παρανομία».

Most Popular

To Top