Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν πάει πουθενά ο Παπαδόπουλος- Ποια νεα πρόταση απέρριψε

papadopoulosΑπό την περσινή σεζόν ο  Νίκος Παπαδόπουλος έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις προκειμένου να αναλάβει άλλη ομάδα.

Πέρσι περίπου τον Φεβρουάριο Αστέρας Τρίπολης του χτύπησε την πόρτα καταθέτοντος δελεαστική προσφορά.Ο έλληνας τεχνικός αρνήθηκε, αφού δεν μπορούσε να αφήσει τον Ηρακλή στα κρύα του λουτρού  κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Τα οικονομικά δεδομένα ήταν πολύ μεγαλύτερα από αυτά που υπάρχουν στον Ηρακλή, αλλά ούτε και αυτό στάθηκε εφικτό να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Ακολούθησε η καλοκαιρινή περίοδος όπου και πάλι είχε δεχτεί προτάσεις από την Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτή την φορά θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει , βλέποντας την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Προτίμησε όμως και αυτή την φορά να παραμείνει στον Ηρακλή, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι έχει δεθεί με τον Ημίθεο του φιλάθλους αλλά και με τους παίκτες.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το τηλέφωνο του προπονητή του Ηρακλή ξαναχτύπησε. Αυτή την φορά ήταν από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την ομάδα της Σαλαμίνας. Ούτε όμως και τώρα αποδέχτηκε την πρόταση συνεργασίας που του έγινε και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του Ηρακλή. Στην θέση του πήγε ο Σταϊκος Βεργέτης.

Το θέμα είναι  ότι ο 46χρονος προπονητής παραμένει σε μια ομάδα που είναι αναγκασμένος να διαχειριστεί αρκετά θέματα και το κυριότερο να βρίσκει τις ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια.

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό το οποίο και δεν μπορεί να διαχειριστεί και εξαρτάται αποκλειστικά από την διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

Most Popular

To Top