Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δεν θα είμαστε προβλέψιμοι»

Οδηγίες από ΠΑΠ..

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος τυ βασικού σταδίου της προετοιμασίας . Ο έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Πριν από 25 μέρες περίπου η ομάδα δεν θα υπήρχε. Ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα που αναρωτιόμασταν όλοι εάν η ομάδα υφίσταται. Είναι ευχής έργο που ήρθε ο νέος επενδυτής και σε λίγες ημέρες ήταν δύσκολο αλλά καταφέραμε πολλά πράγματα. Κυρίως στο να οργανωθεί η ομάδα σε πολλούς τομείς. Να φτιάξει τη Μίκρα και τις συνθήκες δουλείας που είχαν μείνει πίσω. Ταυτόχρονα κοιτούσαμε να στελεχώσουμε το αγωνιστικό τμήμα με παίκτες που πιστέψαμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δούλεψαν πολλοί και είμαι χαρούμενος που η ομάδα έχει αυτό το ρόστερ και την οργάνωση».

Οργάνωση σε ποιους τομείς;

«Οργάνωση στα τμήματα υποδομής και κυρίως στις ακαδημίες με στελέχωση των τμημάτων κάτω των 17 και κάτω των 15 θα είναι σημαντικό για τη συνέχεια της ομάδας».

Θέλετε να ρίξετε μεγάλος βάρος σε αυτές τις κατηγορίες;

«Τον κόσμο τον ενδιαφέρει η πρώτη ομάδα. Αλλά για να πάει μπροστά πρέπει να βάλει βάσεις σε όλους τους τομείς για να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα ώστε να διεκδικήσει το στόχο του Ηρακλή».

Πως βλέπετε τη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ηρακλή;

«Είμαστε σε καλό δρόμο κατά την άποψή μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς και δουλεύουμε καλά βάση του πλάνου μας. Δεν σταματάει όμως εδώ γιατί είμαστε στην τέταρτη εβδομάδα. Θέλουμε άλλες δύο με τρις για να είμαστε έτοιμοι και να ανταποκριθούν οι παίκτες σε 90λεπτα παιχνίδια βάση των εργομετρικών τους που έχουμε στα χέρια μας».

Είστε ικανοποιημένος από τα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα;

«Στα φιλικά είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά έχουμε πολλά θέματα να λύσουμε σαν ομάδα. Υπάρχει διάθεση από όλου τους παίκτες παρά την κούραση για να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι από φιλικό σε φιλικό και από προπόνηση σε προπόνηση.Σίγουρα λείπει η χημεία στην ομάδα γιατί έχουν έρθει αρκετοί νέοι αλλά μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Πως θα ανεβάσετε τους ρυθμούς της ομάδας στη συνέχεια;

«Υπάρχει ο προγραμματισμός η ομάδα να είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό έτοιμη για το κύπελλο. Θα δίνουμε παραπάνω συμμετοχή σε παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν Η χρονιά ξεκινάει από το κύπελλο και είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και δεν αφήνουμε κανένα στόχο στην άκρη. Δεν είναι στη φιλοσοφία μου και στη νοοτροπία μου να αφήνω στόχους».

Η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο;

«Κάποια πράγματα βγήκαν, κάποια πρέπει να τα δουλέψουμε ξανά και μέσα από την επανάληψη στην προπόνηση και στα φιλικά θα βρει η ομάδα τη χημεία για να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν θα ήταν σωστό να ήταν αυτή την περίοδο έτοιμη».

Ποια είναι η συνταγή για μια πετυχημένη πρετοιμασία;

«Το σημαντικό σε μια ομάδα που πηγαίνει στην προετοιμασία είναι να έρθουν οι παίκτες πιο κοντά, είμαστε σε καλό δρόμο. Πέραν του ότι πήραμε καλούς παίκτες πήραμε και καλούς χαρακτήρες και είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχει η χημεία αυτή».

Θα είναι προβλέψιμος αγωνιστικά φέτος ο Ηρακλής;

«Δεν θα είναι προβλέψιμος ο Ηρακλής. Έχουμε χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους χρόνους παιχνιδιού για να είναι έτοιμη η ομάδα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση και αντίπαλο».

Most Popular

To Top