Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δεν θα άλλαζα τίποτα»

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ARENAPRESS

Κλήθηκε να βοηθήσει τον Ηρακλή στα δύσκολα και το πέτυχε. Ο Σάββας Παντελίδης δεν το σκέφτηκε καθόλου όταν του έγινε πρόταση να αναλάβει τους «κυανόλευκους» και διέψευσε τις «Κασσάνδρες» τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα.

Ανέλαβε την ομάδα με μόλις δυο βαθμούς και κατάφερε να συγκεντρώσει άλλους 27 με αποτέλεσμα ο Ηρακλής να τερματίσει στην 12η θέση, κάτι που πριν από έναν μήνα φάνταζε ακατόρθωτο. Ο συνολικός του απολογισμός ήταν έξι νίκες, δέκα ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Μια προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία και ειδικότερα με την συνθήκες που υπήρξαν. Ο Ελληνας τεχνικός νιώθει δικαιωμένος από την επιλογή του, όπως τόνισε στην «A».

 

«ΝΙΩΘΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ»

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Νομίζω πως δεν μπορώ να αισθάνομαι περισσότερο δικαιωμένος από αυτό που έγινε τη φετινή σεζόν. Εκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα. Ακόμα και αν δεν καταφέρναμε να πετύχουμε το στόχο μας, πάλι το ίδιο θα έλεγα. Γιατί βρέθηκα σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία και κέρδισα πολλά ως προπονητής, αλλά και πολλά συναισθήματα που με βελτίωσαν σε πολλούς τομείς».

– Ήταν διαφορετική η αίσθηση που εργαστήκατε σε μια ομάδα με την δυναμική του Ηρακλή;

«Το ενδιαφέρον εδώ είναι τεράστιο. Μετά από κάθε αγώνα με πλησίαζαν φίλαθλοι της ομάδας και με ρωτούσαν πολλά πράγματα. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι ότι δεν αποφασίζω μόνο για την ομάδα, αλλά για πολλούς και το αίσθημα ευθύνης είναι μεγαλύτερο. Ήταν κοντά μας ο κόσμος και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα».

– Αν μπορούσατε να γυρίζατε πίσω τον χρόνο , θα αλλάζατε κάποια επιλογής σας;

«Καμία! Για να γίνουν όλα όπως έγιναν κάποιος λόγος θα υπήρχε»…

Most Popular

To Top