Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δεν θέλω να πάθει ζημιά η ομάδα»

Πολλά ανοικτά μέτωπα έχει να διευθετήσει ο Ηρακλής προκειμένου να προλάβει την καταληκτική ημερομηνία στο τέλος του μήνα, σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας.

Μια από τις περιπτώσεις που θα πρέπει να κλείσουν στην ΠΑΕ αφορά τον Ντούσαν Πέρνις. Ο Σλοβάκος πορτιέρο έχοντας κερδίσει την προσφυγή του, έχει λαμβάνειν ένα ποσό που ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες ευρώ. Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας διακανονισμός για την αποπληρωμή του. Ο Περνίς αγωνίζεται πλέον στην Βουλγαρία στην Στάρα Ζαγόρα.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του η «Α» είπε σχετικά για το θέμα: «Υπήρξε μια πρώτη επαφή αλλά η πρόταση που μου έγινε ήταν απογοητευτική. Δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να την αποδεχτώ από τότε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία, ούτε νέα προσφορά».

Συνεχίζοντας ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στον Ηρακλή. Αγωνίστηκα σχεδόν δυο χρόνια στην ομάδα και είχα πολύ καλές στιγμές. Θέλω όμως από την άλλη μεριά να διασφαλιστούν τα χρήματα μου. Εχω την οικογένεια μου και είμαι υπόλογος σε αυτή. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να βρεθεί άκρη, ώστε να μην ξεπεράσουμε τα χρονικά όρια που υπάρχουν».

Most Popular

To Top