Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Δεν θέλω να κάνω ζημιά- Θέλω να βρεθεί λύση»

lazar-696x456

Δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, ο Κοστίν Λάζαρ, ωστόσο επιθυμεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους τα δεδουλευμένα του, ερχόμενος πιθανότατα σε έναν συμβιβασμό με τους ανθρώπους του Ηρακλή.

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Κοστίν Λαζάρ με δηλώσεις του στην «Α» αναφορικά με το πρόβλημα που υπάρχει. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με τις βλέψεις του, αλλά και αυτό που θέλει να πετύχει: «Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα που αγωνίστηκα. Σέβομαι τον Ηρακλή, αλλά θέλω και αυτοί να με σέβονται από την μεριά τους. Δεν θέλω καν να διανοηθώ ότι μπορεί να αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα. Ποδοσφαιριστής είμαι και εγώ και καταλαβαίνω τους πρώην συμπαίκτες μου να χάνουν στα χαρτιά όσα κερδίζουν μέσα στο γήπεδο».

– Υπάρχει όμως αυτός ο κίνδυνος

«Το γνωρίζω, δεν φταίω όμως από την μεριά μου. Πέρασε αρκετός καιρός και δεν είχα καμία ενόχληση για να κάνουμε έναν διακανονισμό. Χθες την τελευταία στιγμή μου πρότειναν μια αστεία πρόσφορα που δεν θέλω καν να την συζητήσω».

– Δηλαδή είσαι θετικός σε μια προσπάθεια συμβιβασμού;

«Απόλυτα. Θέλω να βρεθεί λύση και να μην υπάρξει καμία τιμωρία για την ομάδα. Η διοίκηση θα πρέπει να το καταλάβει αυτό και να λειτουργήσει όπως πρέπει για να τα βρούμε. Δεν αξίζει στον Ηρακλή να έχει τέτοια προβλήματα αλλά επαναλαμβάνω θέλω να με σεβαστούν, όπως τους σέβομαι και εγώ από την μεριά μου».

 

 

Most Popular

To Top