Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δεν έδωσε πρώτα δειγματα ο Καγιούλης- Αγωνία για την φορολογική ενημερότητα

presa

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε ένα σίριαλ με τον Νίκο Καγιούλη να προσπαθεί να πάρει τα ηνία από τον Σπύρο Παπαθανασάκη. Τελικά βρεθεί η λύση αλλά όχι αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι , καθώς η ανακοίνωση της ΠΑΕ τόνιζε ότι παραχωρείται το μάνατζμεντ και όχι η ΠΑΕ, όπως αρχικά είχε διαφανεί.

Θεωρητικά όλοι περίμεναν ένα δυναμικό μπάσιμο του Νίκου Καγιούλη, ξεκινώντας από την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας και την επάνδρωση της ΠΑΕ , καθώς απομένει μια εβδομάδα από την επίσημη έναρξη της ΠΑΕ κα η Μίκρα είναι άδεια και υπάρχουν παντού ελλείψεις.

Κανονικά πρέπει την Τριτη (16/8) να υπάρχει φορολογική ενημερότητα, όμως αυτό φαίνεται να είναι δύσκολο. Έτσι δημιουργείται το ερώτημα πότε θα εξασφαλιστεί και πότε θα προλάβουν να επικυρώσουν τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και να σφραγίσουν εισιτήρια για την πρεμιέρα με την Ξάνθη.

Γιατί αν ποντάρουν στην αναβολή της πρεμιέρας , τότε ξεκίνησαν στραβά, γιατί δεν μπορείς να ποντάρεις σε κάτι που δεν έχεις. Δηλαδή αν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα… χαιρέτα μου τον Πλάτανο….

 

Most Popular

To Top