Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Δίλημμα για την ενδεκάδα

roussos

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει να έχει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις από τις προηγούμενες αναμετρήσεις και έτσι θα προσπαθήσει να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη ευκολία.

Στο κέντρο της άμυνας θα πρέπει να αποφασίσει ποιον θα έχει παρτενέρ ο Μπαρτολίνι. Ο Ρούσσος τα πήγε αρκετά καλά στις προηγούμενες αναμετρήσεις αλλά ο Ζιαμπάρης διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία. Υπάρχουν και κάποιες ενοχλήσεις στον τελευταίο και θα φάνει στις τελευταίες προπονήσεις αν μπορεί να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Ιντζόγλου εξέτισε την ποινή του και θα βρεθεί στην θέση του αμυντικού χαφ μαζί με τον Αγγελόπουλου. Ο Κούρος θα παραμείνει στην ενδεκάδα αλλά θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης και έτσι Λάμπρου και Μοντεϊρο θα διεκδικήσουν την μια θέση για την δεξιά πλευρά. Ο Λεοζίνιο θα είναι και πάλι το «δεκάρι» με τον Περόνε να βρίσκεται στην κορυφή.

Η μεθαυριανή αναμέτρηση θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες και για τους δύο αντιπάλους. Αυτές προσπαθεί να αντιμετωπίσει ο Έλληνας τεχνικός για να καταφέρει η ομάδα να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Most Popular

To Top