Διάφορα σπόρ

Για τον άθλο η ομάδα πόλο

polo

Η κατάσταση στην ομάδα πόλο του Ηρακλη είναι αρκετά δύσκολη. Πολλα προβλήματα και όλα έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στα πλει άουτ και αυτόματα θα υποβιβαζόνταν στην Γ΄ εθνική. Έγινε όμως μεγαλη προσπάθεια την προηγούμενη εβδομάδα και οι «κυανόλευκοι» στις αναμετρήσεις που έγιναν στο Κολυμβητήριο του Περιστερίου έδειξαν χαρακτήρα και ο Ηρακλής έμεινε ζωντανός. 

Τώρα στο Ηράκλειο υα διεκδικήσει την παραμονή στην Α2 , αλλά η μετάβαση και η παρουσία της ομάδας δεν ήταν καθόλου δεδομένη και εξασφαλίστηκε την τελευταία στιγμή.

Σε ανακοινωση που απεστάλει στο Iraklis1908.gr  αναφέρεται

«Όρκο τιμής των αθλητών του ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας. Στο αγωνιστικό διήμερο(23-24 Ιουλίου) η ομάδα αγωνίζεται στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι αποφασισμένη να επιστρέψει πετυχαινοντας τους στόχους της. Εκτενεστερα θα αναφερθούμε αργότερα στον απολογισμό της χρονιάς. Στη παρούσα φάση    θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές ,που συνέβαλαν για τη πραγματοποίηση της αποστολης. Ειδικοτερα ,την εταιρία CONDITO,την εταιρία ζαχαρ/στικης LORANS,την AUTO KALOGERAS,το τμη μα κολύμβησης του Συλλόγου. Αφήνουμε στο τέλος ,το φαρμακοποιό κ.ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ που συνεχώς βρίσκεται δίπλα μας στηρίζοντας το τμημα. Βεβαίως, την ίδια ευγνωμοσύνη εκφράζουμε και στους φίλους που προσπάθησαν, αλλα λογω συγκυριών, δεν ανταποκρίθηκαν στη παρούσα φάση»

 

Most Popular

To Top