Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Για να λέγονται οι αλήθειες !

iraklislogo1

Το πρώτο θέμα που στάθηκε ο Γιάννης Αμανατίδης ήταν το θέμα που αναφέρθηκε το iraklis1908.gr και είπε χαρακτηριστικά

«Επίσης θα ήθελα να πω πως σέβομαι τους πάντες και το ίδιο περιμένω και από τη δική σας πλευρά. Αφήνουμε τα προβλήματα στην άκρη. Εχω ένα θέμα όταν διαβάζω που δεν διαβάζω συχνά πράγματα που δεν αληθεύουν που δεν τα έχουμε πει εμείς συγκεκριμένα»

«Ακουσα πως γράφτηκε για ένα θέμα πως εγώ είπα για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα στην Τούμπα, ενώ ακούστηκε πως εγώ έβαλα πρόστιμο στους παίκτες. Αυτά είναι ανοησίες. Δεν είναι αλήθεια».

Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτά ειπώθηκαν μέσα από την ομάδ και αυτό τον ενόχλησε…. Άρα έγιναν και δεν ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας.

Για να θυμίσουμε αυτό που είχε αναφερθεί. Σκέφτηκε να βάλει πρόστιμο , όχι ότι το είπε στους παίκτες και η συνέχεια του ρεπορτάζ για την πρώτη προπόνηση ήταν η ένταση που υπήρχε για δυο ώρες την στιγμή που αυτή η ομάδα χρειάζεται συντήρηση γιατί παίζουν συνεχώς οι ίδιοι παίκτες και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Η επιθετικότητα που έδειξε ο Γιάννης Αμανατίδης , μακάρι να βγει και την Κυριακή μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ο Ηρακλής αυτή την στιγμή βρίσκεται στα χέρια ενός μαθητευομένου μάγου , που ήταν καλός ποδοσφαιριστής αλλά ακόμα δεν έγινε προπονητής

Υ.Γ  Επειδη ειπώθηκε ότι θέλεις αλήθειες , θέλουμε και εμεις κατι από την μεριά μας. Να μαθεις και να καταλαβεις σε ποια ομάδα ηρθες ως προπονητης και ποιες είναι οι συνθηκες αυτή την χρονικη στιγμη.

Most Popular

To Top