Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Για δύο αγώνες ας στηρίξουμε ΌΛΟΙ»

Μήνυμα συσπείρωσης από τον τεχνικό του Ηρακλή, Σάββα Παντελίδη. Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στο θέμα της παραμονής τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ώστε το γήπεδο και η ομάδα να είναι όπως πρέπει. Να αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη. Είμαι πεπεισμένος ότι αν νικήσουμε τα δύο εντός ματς που μένουν, η ομάδα θα σωθεί»

Αρχικά είπε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

Γνωρίζαμε ότι είχαμε έναν αντίπαλο που λειτουργεί πολύ καλά μεσοεπιθετικά. Ξεκινήσαμε νευρικά. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε αλλά δεν είχαμε καμία συνεργασία. Όταν είχαμε την κατοχή πηγαίναμε βεβιασμένα στην επίθεση και ενώ ο αέρας ήταν μαζί μας δεν κάναμε τίποτα» και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και φάνταζε πολύ δύσκολο με τον αέρα κόντρα στην επανάληψη, να κάνουμε κάτι. Σταθήκαμε τυχεροί. Αλλάξαμε το σχηματισμό στην αρχή του ημιχρόνου και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι από την εικόνα μας, αλλά στην κατάσταση που είμαστε ο βαθμός δεν μπορεί να είναι κακός. Συγχαρητήρια στα παιδιά που το πίστεψαν και στον κόσμο. Σαφώς και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια αν θέλουμε να πάρουμε κάτι»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Για εμένα το στοίχημα είναι τα δύο εντός ματς. Αυτά είναι και τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Με Λεβαδειακό και Παναιτωλικό είναι πραγματικά πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι ώστε το γήπεδο και η ομάδα να είναι όπως πρέπει. Να αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη. Είμαι πεπεισμένος ότι αν νικήσουμε τα δύο εντός ματς που μας μένουν, η ομάδα θα σωθεί»

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής δεν χάνει από τις «δύσκολες» ομάδες αλλά δεν νικάει τις θεωρητικά πιο «βατές»:

«Συμβαίνουν κάποιες στιγμές ατυχίες που δεν μπορείς να τις υπολογίσεις. Το βάρος που κουβαλάνε τα παιδιά δεν είναι εύκολο. Κουβαλάνε στις πλάτες τους μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ίσως να παίζει ρόλο και αυτό»

Αν έχει να πει κάτι στην διοίκηση:

«Ότι λέω εδώ, το έχω πει και εκεί»

Για τον Ζιαμπάρη:

«Ο Ζιαμπάρης δεν έχει κάνει ακόμα προπόνηση. Ούτε καν ατομικό»

Για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δεν έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Ασφαλώς όλα τα ματς είναι κομβικά για εμάς»

Συντάκτης: Θωμάς Αυγερινός 

Most Popular

To Top