Ελλάδα

Γιατί η Λάρισα είναι εκτός στοιχηματισμού κ. Κούγια;

Τα πολλά τα λόγια ειναι φτώχεια. Ο Αλέξης Κούγιας βλέποντας ότι ζορίζεται άρχισε εδω και δυο αγωνιστικες να βάλει κατα του Ηρακλη. Πολλά θα μπορούσαμε να πούμε αλλα δεν το κάνουμε, γιατι ο Ημίθεος απαντάει μέσα στο γηπεδο.

Απλά να θυμισουμε μια απόφαση που πάρθηκε τον Νοέμβριο του 2016

  1. Κλήση προς επανασυζήτηση ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση της ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Στις 17:15 της Κυριακής, η Λάρισα υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 13η αγωνιστική της Super League.

Κι όμως, καμία στοιχηματική εταιρεία, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος (!!!), δεν δίνει αποδόσεις για το παιχνίδι! Σε κανένα ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάλιστα, οι περισσότερες online στοιχηματικές εταιρείες δεν έβγαλαν καν απόδοση για τον αγώνα, ούτε για το τελικό αποτέλεσμα (1-Χ-2). Ο αγώνας Λάρισα – Ατρόμητος δεν υπάρχει ούτε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ!

 

Most Popular

To Top