Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατί δεν κάθεται στον πάγκο ο Όγιος

No 682468Για  τους λόγους που ο Όγιος δεν κάθεται στον πάγκο του Ηρακλή αλλά και για τους κυανόλευκους αναφέρθηκε ο Τέλης Μπατάκης . Συγκεκριμένα δήλωσε στον Arenafm.gr

Για το γεγονός πως δεν κάθεται ο Γκιγιέρμο Όγιος στον πάγκο του Ηρακλή:” Εγώ δεν θέλω να δημιουργούνται πράγματα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι με την πρόσληψη του προπονητή να ελέγχουμε τα διπλώματα  και να απαντάμε μετά με ενδελεχή έλεγχο το τι έχει ο καθένας. Τον καθένα που εργάζεται στην Ελλάδα εγώ τον σέβομαι. Γιατί για να εργάζεται στην Ελλάδα έχει ανάγκη και έχει προσόντα να μεταδώσει νέα πράγματα και ιδέες. Θέλω όμως όπως ελέγχομαι εγώ έξω στην Γαλλία να ελέγχουν και εδώ. Ο κ. Όγιος τα χαρτιά που κατέθεσε σύμφωνα με την μνημονιακή σύμβαση που επιβάλλαμε εμείς δεν γίνεται να κάθεται στον πάγκο. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Αργεντινής που δεν είναι μέρος της μνημονιακής σύμβασης επειδή δεν θέλει όπως και η Βραζιλία. Δεν θέλουν όπως στο παρελθόν και η Ελλάδα δεν ήλεγχε τα διπλώματα της. Κανείς δεν ήξερε τι είναι προπονητής και γιατί είναι προπονητής”.

Για το πώς βλέπει τον Ηρακλή:“Το 2003 τον Γενάρη αναγκάστηκα να αποχωρήσω από διευθύνων σύμβουλος. Ο μόνος που ξέρω πως την πλήρωσε είναι ο Ρέμος. Εγώ είμαι από τους πρώτους που την πλήρωσαν παρόλο που δεν είχα και δεν ήθελα να έχω ευθύνη για τα οικονομικά. Ο Ρέμος πληρώνει κάθε μήνα 54.000 μπορεί και παραπάνω. Αν δεν πληρώσει δυστυχώς θα γυρίσουν όλα και ο Ηρακλής θα πρέπει να πληρώσει και όλες τις προσαυξήσεις. Εγώ είμαι με τον Ηρακλή που είχα την τιμή να είμαι πρωτοστάτης. Με τον Ηρακλή που όταν βρέθηκε στην Β’ εθνική, όπου μηδενίστηκε η ομάδα για παίκτη εκτός 16αδας για να σωθεί μια ομάδα. Εγώ ήμουν μπροστάρης της ιδέας 1000 χρόνια Ηρακλής.

Τότε σκύψαμε το κεφάλι όταν δεν γινόταν τίποτα και είπαμε θα παίξουμε στην Β’ εθνική αλλά να τρέμετε όταν ανεβούμε ξανά και ανεβήκαμε. Κάναμε περίπατο και χτίσαμε την μεγάλη ομάδα. Αν εγώ δεν έκανα το λάθος να τα βάλω με υπουργούς που τότε είχαν δύναμη αλλά τώρα δεν έχουν καθόλου ο Ηρακλής θα είχε πάρει τους τίτλους. Με το 1000 χρόνια Ηρακλής έχω ένα κομμάτι. Μου έδωσε έναν τίτλο που δυστυχώς η ομάδα δεν πήρε άλλον. Πήραμε το Βαλκανικό και ας παίξουμε ξανά με αυτές τις ομάδες και ας μην πάρουμε τον τίτλο. Μετά το 2006 πληγώθηκα γιατί μου πάγωσαν μετοχές, λογαριασμούς και τα πάντα. Αφαιρέθηκαν πολλά. Εγώ δεν μίλησα με τον Ρέμο όπως μίλησα με τον Ζαγοράκη που ήρθε να δει τα παιδιά στο γήπεδο αλλά ήρθε να δει και εμένα. Του είπα ευτυχώς ήρθε ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ και πρέπει να του ανάψετε κεράκι γιατί μπορεί να σας γλυτώσει όλους. Δεν είναι μόνο η φυλακή αλλά είναι η καταστροφή της οικογένειας”.

Most Popular

To Top