Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γιατί δεν θα γίνει η αναδιάρθρωση

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και το iraklis1908.gr εξηγεί τους λόγους.

Οι αντιδράσεις από την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ είναι μεγάλες που δεν είναι θετικές για τέτοιου  είδους αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρούν ότι είναι προτιμότερο αν υπάρχουν χρήματα να δαπανηθούν για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων αλλά και των θεμάτων ασφαλείας. 

Η διαδικασία που θέλουν να ακαλουθήσουν είναι παράτυπη νομικά, από την στιγμή που κάθε αλλαγή θα πρέπει να εφαρμοστεί από την σεζόν 2019-2020 και μπορούν εύκολα να μπλοκαριστεί.

Υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις ότι η αναδιάρθρωση εξυπηρετεί αρκετές ομάδες και δίνει ώθηση σε ορισμένες όπως η Παναχαική,  μια ομάδα που δείχνει να έχει ιδιαίτερη συμπάθεια ο υφυπουργός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για το φιλικό που θα γίνει στην Πάτρα με την εθνική του 2004 ει ναι πολύ κοντά στην διοργάνωση. 

Σημαντικές αντιδράσεις υπάρχουν και από αρκετές ομοσπονδίες που δεν έχουν ούτε ευρώ στα ταμεία τους και δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Ακόμα και τα ελάχιστα χρηματα που δίνονται ως πριμ στους αθλητές στην συνέχεια τους τα φορολογούν και έτσι χάνεται το μεγαλύτερο μέρος.

 

Most Popular

To Top