Μάκης Ιωαννίδης

Γιατί άλλαξε άποψη ο Καγιούλης;

Η σεζόν εξελίσσεται με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Ηρακλή και θα πρέπει να γίνουν πολλά για να αλλάξουν τα δεδομένα. Η βαθμολογική κατάσταση της ομάδας θα πρέπει να αλλάξει σύντομα για να μπορέσει να έχει ψυχολογία στις επόμενες αναμετρήσεις ώστε να πάρει ότι χρειάζεται και να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Χρόνος ακόμα υπάρχει αλλά είναι απαραίτητο να έρθει η πρώτη νίκη.

Ο Σάββας Παντελίδης θα προσπαθήσει να το πετύχει όμως ακόμα και να το καταφέρει αυτό δεν αρκεί. Όσο δεν βρίσκεται λύση στον εξαγνιστικό τομέα, τόσο η πίεση θα αυξάνεται. Ο Νίκος Καγιούλης είναι persona no gratta για τους φιλάθλους του Ηρακλή και όπως φαίνεται η κόντwallpaper005ρα θα συνεχιστεί. Η απαραίτητη συσπείρωση δεν υπάρχει η διοίκηση συνεχίζει να λειτουργεί σύμφωνα με το συμφέρον της και όχι της ομάδας.

Το ερωτηματικό που υπάρχει είναι για ποιο λόγο επιμένουν Παπαθανασάκης και Καγιούλης να βρίσκονται στα ηνία της ΠΑΕ. Γιατί ο τελευταίος ούτε που να ακούσει ήθελε για να αναλάβει την ΠΑΕ. Τώρα όμως δηλώνει ότι είναι έτοιμος να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να γίνει ουσιαστικά ο μεγαλομέτοχος.

Most Popular

To Top