Βόλει

Γεμίζει η Μικρα- «Φεύγουν» τα εισιτήρια

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο Ηρακλής για την μεγάλη αναμέτρηση του Σαββάτου (17/2, στις 17:00μ.μ) κόντρα στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Δυναμική και μαζική παρουσία του κόσμου.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε πως κάθε αγώνας θεωρείται πολύ κρίσιμος και η συμπαράσταση του κόσμου μας μπορεί και είναι καταλυτική. Σας περιμένουμε και αυτό το Σάββατο στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες να στηρίξετε με πάθος και να την οδηγήσετε σε ενα και μονο προορισμό …. την κατάκτηση της νίκης!!!

Σημαντική κίνηση για την ομάδας μας εκτός από την έντονη παρουσία μας στο πλευρό της είναι η αγορά ενός εισιτηρίου ώστε να μπορέσει το τμήμα να ανταπεξέλθει στην δύσκολη ερχόμενη εβδομάδα καθώς έχει κληθεί να δώσει δύο αγώνες στην Πρωτεύουσα, κάτι που επιβαρύνει οικονομικά το τμήμα αφού παίκτες και προπονητικό τιμ θα πρέπει να αναχωρήσουν την Τρίτη και να επιστρέψουν Κυριακή.

Έτσι όλοι μαζί ας συνεισφέρουμε στην προσπάθεια της ομάδας !!! Όλοι μαζί μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους του τμήματος.

Από σήμερα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο του αγώνα από το Κατσάνειο!!!

To Top