Ποδόσφαιρο Ηρακλής

Γαλανός : «Μπαίνω αν υπάρχει συσπείρωση»

galanosΟ Γιώργος Γαλανός μιλώντας στον Αrena FM 89,4 αναφέρθηκε στην προοπτική να ασχοληθεί με την ΠΑΕ Ηρακλής, θέτοντας ως μοναδικό όρο την συσπείρωση και την αποδοχή που πρέπει να έχει από την κυανόλευκη οικογένεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:

«Δεν υπήρξε κάποια συσπείρωση και προσωπικά δεν θέλω να διχάσω τον κόσμο του Ηρακλή. Θέλω να φέρω μια ηρεμία στην ομάδα και να πετύχουμε τον στόχο, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει προχωρώντας όλοι μαζί.. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα και αυτό ήθελα να πετύχω.  Δεν μπορώ αν δεν ήμασταν συσπειρωμένοι να αναλάβω τον Ηρακλή. Να ξεκινήσουμε και να έχουμε θέματα»;

Για τις σχέσεις που έχει με τον κ.Παπαδόπουλο: «Μόλις 20 μέρες τον γνωρίζω και βρεθήκαμε 4-5 φορές. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω τον Παπαδόπουλο. Δεν θέλω να κανέναν και αυτό το έχω ξεκαθαρίσει. Θα είναι τιμή μου να πετύχω τον στόχο της ανόδου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, την στιγμή που κάποιοι έχουν ξεχάσει εντελώς τον Ηρακλή. Θέλω να πάω να βάλω λεφτά και να ανεβάσω τον Ηρακλή, εκεί δηλαδή που ανήκει και έχουν ξεχάσει οι Ηρακλειδείς τι ομάδα και τι φανέλα έχουνε. Είμαι έτοιμος αλλά μόνο από την στιγμή που θα είμαστε όλοι μαζί».

Most Popular

To Top