Ποδόσφαιρο Ηρακλής

«Γίνεται τιτάνια προσπάθεια»

Ο προπονητής της ομάδας Κ-20 του Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης, βράβευσε τον MVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, Χρήστο Δώνη και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του «γηραιού» για την αποφυγή του υποβιβασμού παρά τα τεράστια διοικητικά προβλήματα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στα δύο παιδιά. Τους εύχομαι η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη για τους εαυτούς τους και τον Ηρακλή».

Για την προσπάθεια που γίνεται:«Είναι μια τιτάνια προσπάθεια όλων των ανθρώπων, του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών προπάντων… Το αποτέλεσμα τελικά θα είναι ευτυχές γιατί τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους παρά τα προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πιστεύω θα επισφραγίσουν αυτή την τιτάνια προσπάθεια».

Για τα προβλήματα της Κ-20:«Βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε αυτές τις καταστάσεις. Θα ήθελα όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή η χρονιά να ξεχαστεί. Τα πράγματα να γίνουν καλύτερα για τον Ηρακλή, να έρθει ένας επενδυτής που να μπορεί να οργανώσει σε σωστές βάσεις την ομάδα και να βρούμε όλοι το δχρόμο μας και πάνω απ’ όλα ο Ηρακλής να πλεύσει σε ήρεμα νερά».

Most Popular

To Top